Ο νέος Μεγάλος Διαγωνισμός του ΜοtoΤρίτη

Kερδίστε δύο κράνη Kabuto

Κάντε like και share στον νέο μας διαγωνισμό και διεκδικήστε δύο κράνη Kabuto, ενισχύοντας την ασφάλειά σας.

Το κράνος είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του εξοπλισμού ενός αναβάτη κι ένα ουσιαστικό εργαλείο για την άνεση και την προστασία του. Ένα κορυφαίο κράνος είναι μια επένδυση στην ασφάλειαΓι`αυτό, το ΜοtoΤρίτη έρχεται με ένα διαγωνισμό, που θα προσφέρει ποιότητα στον εξοπλισμό σας. Kερδίστε, τώρα, δύο κράνη Kabuto.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε LIKE στη σελίδα του Moto Τρίτη στο facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού, κοινοποιήστε τον διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ. 

Με την ευγενική χορηγία της Moto Πήγασος, δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα κράνος υψηλής ποιότητας της ιαπωνικής εταιρείας Kabuto. Συγκεκριμένα, τα μοντέλα που δίνονται ως δώρο είναι τα Kamui και Aeroblade III.
 
Kabuto Kamui - Discover:
Με την ενσωματωμένη εσωτερική αντηλιακή ζελατίνα του, το Kamui είναι ένα συμπαγές και απόλυτα ασφαλές sport touring, full face κράνος. Επίσης, μοιράζεται όλες εκείνες τις προδιαγραφές που χαρακτηρίζουν τα κράνη Kabuto, όπως το (WAKE STABILIZER) πατενταρισμένο σύστημα σταθεροποίησης το οποίο μειώνει σημαντικά τον στροβιλισμό του αέρα γύρο από το κράνος και σας επιτρέπει την σταθερή και εύκολη μετακίνηση του κεφαλιού σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Το εσωτερικό από COOLMAX αφαιρείται εύκολα για καθαρισμό και άλλα πολλά.
 
Kabuto Aeroblade III:
Αναπτύχθηκε σε μια υπερσύχρονη αεροδυναμική σήραγγα. Μια ελαφριά σύνθετη κατασκευή που έχει σχεδιαστεί να σας προσφέρει όλες τις ανέσεις σε καθημερινή συνεχή χρήση. Το Aeroblade III διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά και υψηλά στάνταρ, που χαρακτηρίζουν τα κράνη Kabuto. Μοιράζεται το ίδιο σύστημα SAF γρήγορη αλλαγής της ζελατίνας με το FF-5V. Στην συσκευασία του συμπεριλαμβάνεται μία αντιθαμβωτική pinlock ζελατίνα, που κάνει την οδήγηση ασφαλή και άνετη σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, το COOLMAX εσωτερικό και ο ρυθμιζόμενος αερισμός με χαμηλή πλευρική έξοδο θα σας κρατήσει δροσερό. Το εσωτερικό του αφαιρείται εύκολα για καθαρισμό, ενώ το (WAKE STABILIZER) πατενταρισμένο σύστημα σταθεροποίησης το οποίο μειώνει σημαντικά τον στροβιλισμό του αέρα γύρω από το κράνος, σάς επιτρέπει τη σταθερή και εύκολη μετακίνηση του κεφαλιού σε πολύ υψηλές ταχύτητες και ξεκούραστη οδήγηση για μεγάλες αποστάσεις, αντισταθμίζοντας και καταπολεμώντας τις δυνάμεις του ανέμου.

Η τελική προθεσμία συμμετοχής είναι Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στην ιστοσελίδα του MotoΤρίτη, παράλληλα με την ενημέρωσή τους τηλεφωνικά και μέσω e-mail.

Καλή επιτυχία σε όλους!  


Link για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ΕΔΩ
Link της σελίδας στο Facebook