Ξεκινάει τον Αύγουστο η προπώληση για την EICMA 2024

Ξεκινάει τον Αύγουστο η προπώληση για την EICMA 2024

Η EICMA κλείνει 110 χρόνια παρουσίας στο χώρο της μοτοσυκλέτας
Σηματοδοτεί το ντεμπούτο νέων μοτοσυκλετών και τεχνολογιών
Αρχές Αυγούστου η προπώληση εισιτηρίων
Το Mototriti θα βρίσκεται εκεί για όλες τις νέες παρουσιάσεις

Η EICMA κλείνει 110 χρόνια παρουσίας στο χώρο της μοτοσυκλέτας

Φέτος η μεγαλύτερη έκθεση μοτοσυκλέτας συμπληρώνει τα 110 χρόνια και προετοιμάζεται να το γιορτάσει στη φετινή της παρουσίαση από 5 έως 10 Νοεμβρίου 2024 στο Μιλάνο της Ιταλίας. Η Διεθνής Έκθεση Μοτοσυκλέτας έχει ξεκινήσει τις προωθητικές καμπάνιες σηματοδοτώντας την έναρξη των προετοιμασιών για την EICMA 2024. To φετινό σλόγκαν της διεθνούς έκθεσης είναι “EICMA. Αφήνουμε το σημάδι μας εδώ και 110 χρόνια” τονίζοντας την απήχηση και την επιρροή της έκθεσης στον κόσμο των δύο τροχών. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο πρόεδρος της EICMA Pietro Meda «η EICMA σηματοδοτεί ένα πριν και ένα μετά κάθε χρόνο: ο κόσμος των δύο τροχών δεν είναι πια ο ίδιος: μεταμορφώνεται, εξελίσσεται, κάνει ένα βήμα μπροστά».
 

Σηματοδοτεί το ντεμπούτο νέων μοτοσυκλετών και τεχνολογιών

H EICMA αποτελεί την μεγαλύτερη εμπορική έκθεση μοτοσυκλέτας  φιλοξενώντας κάθε χρόνο αποκλειστικότητες που αφορούν την βιομηχανία μοτοσυκλέτας καθώς την συμμετοχή όλων των κατασκευαστών. Την φετινή καμπάνια υπογράφει για ακόμα μια χρονιά ο διευθυντής του πρακτορείου Yes Marini, Lorenzo Marini, ο οποίος μέσω της καλλιτεχνικής του ματιάς εκφράζει την ιστορικότητα και την επιρροή της EICMA στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Μarini “Η EICMA έχει το μεγάλο προνόμιο να αφήνει το σημάδι της εδώ και 110 χρόνια. Όπως και το σήμα μιας μοτοσυκλέτας αφηγείται την ιστορία της ομορφιάς, της ταχύτητας, της ευχαρίστησης και της ελευθερίας  του ταξιδιού μέσα στον χρόνο.”

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αρχές Αυγούστου η προπώληση εισιτηρίων

Παρόλο που η Διεθνής Έκθεση Μοτοσυκλέτας απέχει μερικούς ακόμα μήνες μέχρι την διεξαγωγή της, οι συμμετέχοντες έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες και αναμένετε όπως κάθε χρόνο να δούμε αρκετά νέα μοντέλα και τεχνολογίες που θα σηματοδοτήσουν την εξέλιξη των μοτοσυκλετών. Οι ημερομηνίες 5 και 6 Νοεμβρίου θα είναι αποκληστικά για τους επαγγελματίες του κλάδου, ενώ από τις 7 έως τις 10 Νοεμβρίου η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό. Η προπωληση των εισιτηρίων ξεκινάει αρχές Αυγούστου στο site της EICMA και όπως κάθε χρόνο το Mototriti θα βρίσκεται εκεί με όλα τα νεότερα που θα αποκαλυφθούν στον κόσμο της μοτοσυκλέτας.