LS2 Alba – Test

- Αναμονή για Level 2 προστατευτικό στην πλάτη
- Σχεδόν όλο το μπουφάν είναι διάτρητο
- 1.510 γραμμάρια σε XL μέγεθος
- Αδιάβροχη εσωτερική τσέπη

Η LS2 έχει εξελιχθεί σε μια πολύ δραστήρια εταιρεία και παρουσιάζει συνεχώς καινούργια προϊόντα. Μπορεί τα κράνη να κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο των πωλήσεών της, αλλά η γκάμα της περιλαμβάνει ακόμα μπουφάν, παντελόνια, γάντια και μπότες που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα κατασκευής, στην άνεση και την πρακτικότητα σε ένα πακέτο με ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή. Για τις ανάγκες των δοκιμών, τώρα που οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν, η Α. Κιούπης και Σια Ο.Ε. που έχει αναλάβει την εισαγωγή και τη διάθεση των προϊόντων της Ισπανικής εταιρείας στη χώρα μας, μας παραχώρησε ένα LS2 Alba.     
 

1.510 γραμμάρια σε XL μέγεθος

Το Alba είναι ένα αμιγώς καλοκαιρινό μπουφάν κατασκευασμένο από 600D 92T πολυεστέρα με ένθετα μεγάλης αντοχής στην τριβή. Το βάρος του είναι 1.510 γραμμάρια σε XL μέγεθος, οπότε είναι αρκετά ελαφρύ και άνετο χωρίς να περιορίζει τις κινήσεις, ενώ διαθέτει διάτρητη φόδρα που αφήνει ωραία αίσθηση. Είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα και σε μεγέθη από S έως 5XL, ενώ υπάρχει και γυναικεία εκδοχή του Alba. Για την άριστη εφαρμογή φροντίζουν ιμάντες ρύθμισης με Velcro στη μέση, καθώς και το κουμπί δυο θέσεων στον πήχη και ακόμα ένας λεπτός Velcro ιμάντας στον δικέφαλο. Στο τελείωμα του γιακά και των μανικιών υπάρχει υλικό τύπου neoprene για μεγαλύτερη άνεση.

Σχεδόν όλο το μπουφάν είναι διάτρητο

Το Alba είναι από τα πιο αποτελεσματικά καλοκαιρινά μπουφάν που έχουν περάσει από τη γκαρνταρόμπα του περιοδικού. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλο σχεδόν το μπουφάν είναι διάτρητο, καθώς τα μόνα σημεία που δεν είναι διάτρητα είναι οι ώμοι και οι αγκώνες καθώς στα σημεία αυτά θέλουμε αυξημένη αντοχή στην τριβή. Το αποτέλεσμα είναι ακόμα και με πολύ μικρές ταχύτητες, της τάξεως των 20 – 30 χλμ. / ώρα, να νιώθεις τον αέρα να διαπερνά το jacket και να σε δροσίζει μέσα στις αποπνικτικές συνθήκες της μποτιλιαρισμένης πόλης, ενώ το χρώμα του μπουφάν της δοκιμής βοηθάει στο να μένει χαμηλά η θερμοκρασία του υφάσματος όταν είσαι σταματημένος στα φανάρια.
 

Αδιάβροχη εσωτερική τσέπη

Για την αποθήκευση όλων των απαραίτητων αντικειμένων έχεις στη διάθεσή σου τρεις ευρύχωρες εξωτερικές τσέπες και δυο εσωτερικές με τη μια από αυτές να είναι πλήρως αδιάβροχη. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό, αφού μπορείς να έχεις εκεί το ασύρματό κλειδί της μοτοσυκλέτας, το κινητό ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές και σε περίπτωση ξαφνικής μπόρας να παραμείνουν στεγνά, πράγμα αδύνατο με τις διάτρητες τσέπες των καλοκαιρινών μπουφάν, ακόμα και αν αυτές έχουν φόδρα. Όλα τα εξωτερικά φερμουάρ είναι ανάγλυφα και κυματιστά οπότε τα χειρίζεσαι εύκολα ακόμα και με γάντια.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Μάθετε περισσότερα >>>
Α. Κιούπης και Σια ΟΕ
Μαραθώνος 38, 10436, ΑΘΗΝΑ