MOTORLUBE Καούδης: Εδώ θα βρεις τα λιπαντικά της GRO
MOTORLUBE Καούδης: Εδώ θα βρεις τα λιπαντικά της GRO
  • MOTORLUBE Καούδης: Εδώ θα βρεις τα λιπαντικά της GRO
  • MOTORLUBE Καούδης: Εδώ θα βρεις τα λιπαντικά της GRO

MOTORLUBE Καούδης: Εδώ θα βρεις τα λιπαντικά της GRO

Η εταιρεία Motorlube - Λιπαντικά Καούδης με μακροχρόνια πορεία στον κλάδο των λιπαντικών μοτοσυκλετών και όχι μόνο, είναι πλέον ο επίσημος αντιπρόσωπος της GRO (Global Racing Oil) για την Ελλάδα.

Στην Motorlube θα βρείτε κορυφαία λιπαντικά της GRO, σχεδιασμένα να χαρίζουν στον τετράχρονο ή δίχρονο κινητήρα της μοτοσυκλέτας σας μακροζωία και αποτελεσματική λίπανση μειώνοντας τις φθορές. Η GRO είναι μία θυγατρική εταιρεία της αμερικανικής COGELSA, η οποία διαθέτει πάνω από έναν αιώνα εμπειρίας στον χώρο των λιπαντικών και προϊόντων συντήρησης στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ιδρυθείσα το 2000 στις Η.Π.Α., η GRO διαθέτει μία μεγάλη γκάμα λιπαντικών όπως επίσης και καθαριστικών και λιπαντικών αλυσίδας και φίλτρων αέρος, υγρών φρένων και υδραυλικού συμπλέκτη, λάδια πιρουνιών, αντισκωριακά σπρεϋ, γυαλιστικά σιλικόνης και καθαριστικά, αλλά και ψυκτικά υγρά.   

Η Motorlube διαθέτει επίσης μία σειρά με τελευταίας τεχνολογίας λιπαντικά της GRO για τα κιβώτια ταχυτήτων, αλλά και διαφορικά.

Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ και να δείτε πιο αναλυτικά τα κορυφαία προϊόντα λίπανσης κινητήρα της GRO αλλά και τα ιξώδη στα οποία διατίθενται.

H GRO δηλώνει ηχηρά την παρουσία της και στο αγωνιστικό παρασκήνιο, υποστηρίζοντας ομάδες σε έναν από τους πιο σκληροτράχηλους και δύσκολους αγώνες του κόσμου, το Dakar Rally, όπου οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες στην έρημο δοκιμάζουν τα λιπαντικά της GRO σε ακραίες συνθήκες. Παράλληλα, υποστηρίζει και ομάδες σε διάφορους αγώνες Rally όχι μόνο στους 2 αλλά και στους 4 τροχούς. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εκπληκτική σεζόν των αναβατών και των ομάδων της Global Racing Oil

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Για περισσότερες πληροφορίες

Info: MOTORLUBE – ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΟΥΔΗΣ
Τηλέφωνα για παραγγελίες: 2105695951, 2105615347
Website
Facebook Motorlube
GRO