MPS Manolakakis: Εδώ θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε βαλίτσες της GIVI
MPS Manolakakis: Εδώ θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε βαλίτσες της GIVI
  • MPS Manolakakis: Εδώ θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε βαλίτσες της GIVI
  • MPS Manolakakis: Εδώ θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε βαλίτσες της GIVI

MPS Manolakakis: Εδώ θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε βαλίτσες της GIVI

Τώρα που το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και σκέφτεσαι να προγραμματίσεις για τις διακοπές σου μία απόδραση με την μοτοσυκλέτα, η ευρεία γκάμα κεντρικών και πλευρικών βαλιτσών της Givi σε περιμένει στην MPS Manolakakis για να την ανακαλύψεις.

Η MPS Manolakakis, παλαιότερα γνωστή ως Madness Moto, είναι μία εταιρεία που ξεκίνησε πουλώντας ανταλλακτικά, συνάπτοντας συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες όπως την Yamaha, Suzuki, Honda και Kawasaki, ενώ σταδιακά προσθέτει κι άλλες στην "φαρέτρα" της, ώστε να καλύπτει τις αυξημένες ανάγκες της αγοράς. Παράλληλα, διατηρεί συνεργασίες και με εταιρείες aftermarket προϊόντων, τις οποίες έχει επιλέξει ευλαβικά, διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητά τους. Για περισσότερα από 25 χρόνια, η MPS Manolakakis συνεχώς εξελίσσεται, έχοντας πλέον επενδύσει σε νέες εγκαταστάσεις Ευρωπαϊκών προδιαγραφών συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία με τα εξελιγμένα μέσα ελέγχου και διαχείρισης, με στόχο φυσικά την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών. Εδώ θα βρεις εκτός από ανταλλακτικά και επώνυμα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και είδη ένδυσης αναβάτη. Ταυτόχρονα, έχει συνάψει συνεργασίες με την Sunra και διαθέτει τα ηλεκτρικά scooters της εταιρείας, όπως επίσης και την Peugeot Motocycles προσφέροντας τα scooter και τις μοτοσυκλέτες της Γαλλικής εταιρείας.

Θα βρεις αλουμινένιες, πλαστικές και μαλακές βαλίτσες της GIVI

Στην MPS Manolakakis θα βρεις μία μεγάλη γκάμα από βαλίτσες της επώνυμης και δημοφιλούς στα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, ιταλικής GIVI. Ό,τι χρειαστείς από πλευρικές και κεντρικές βαλίτσες μπορείς να το βρεις στο κατάστημα, ενώ έχεις και την επιλογή ανάμεσα σε πιο Heavy Duty αλουμινένιες βαλίτσες ή πιο ελαφριές από σκληρό πλαστικό. Η τεχνολογία Monokey της Givi σου επιτρέπει να έχεις ένα μόνο κλειδί και για τις τρεις βαλίτσες σου, ενώ έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις κεντρική βαλίτσα με αποθηκευτικό χώρο έως και 56 λίτρα που χωράει άνετα και δύο Full Face κράνη. Οι πλαϊνές βαλίτσες φτάνουν και τα 37 λίτρα σε αποθηκευτικό χώρο έκαστος, ενώ εκτός από βαλίτσες για μοτοσυκλέτα μπορείς να βρεις και πολλές επιλογές για το scooter σου (σε κεντρικές). Τώρα που το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά, οι βαλίτσες μπορούν να γίνουν ο καλύτερός σου σύμμαχος στο ταξίδι, καθώς σου δίνουν την δυνατότητα να ταξιδέψεις πιο άνετα και με μεγαλύτερη ασφάλεια, χωρίς να φορτώνεις την πλάτη σου με βάρος ή να δένεις αντικείμενα επάνω στην μοτοσυκλέτα με κίνδυνο να πέσουν.

Η MPS Manolakakis διαθέτει επίσης ένα σύγχρονο site, μέσα από το οποίο μπορείς να περιηγηθείς σε όλα τα προϊόντα που προσφέρει κατηγοριοποιημένα, ώστε να μην σπαταλάς τον χρόνο σου ψάχνοντας και με παραγγελίες άνω των 100 ευρώ δεν επιβαρύνεσαι με έξοδα αποστολής. Παράλληλα, για την εξόφληση της παραγγελίας σου μπορείς επίσης να πληρώσεις με αντικαταβολή και όχι κάνοντας κατάθεση σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Για περισσότερες πληροφορίες:

mps.net.gr
Ιδομενέως 114, Ίλιον
Τηλ: 2102615660
Email: info@mps.net.gr