net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με 20 βαθμούς έφυγε απο το Donington ο Camier

MV Agusta: Συγκομιδή βαθμών

Ο Leon Camier, με τερματισμούς μέσα στην εξάδα και στους δύο αγώνες στην πίστα του Donington, κατάφερε να συλλέξει 20 βαθμούς για την εργοστασιακή ομάδα της MV Agusta.

 
Στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής, οι χρόνοι του δεν ήταν ανταγωνιστικοί. Το Σάββατο, όμως, αν και ξεκινούσε από τη δέκατη θέση, κατάφερε να τερματίσει έκτος. Στον αγώνα της Κυριακής, εκκινούσε από την τρίτη θέση και μετά από 23 δύσκολους γύρους κατάφερε να τερματίσει ξανά μέσα στην πρώτη εξάδα, προσθέτοντας συνολικά 20 βαθμούς στη βαθμολογία του.

Σύμφωνα με δηλώσεις του, είχαν κάποια προβλήματα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά σε γενικές γραμμές είχε καλή αίσθηση της μοτοσυκλέτας και μπόρεσε να παλέψει για τερματισμούς σε καλές θέσεις.

Μετά το τέλος του έκτου γύρου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike, o Camier, βρίσκεται στην όγδοη θέση της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει 84 βαθμούς, μόλις 15 πόντους πίσω από τον Xavi Fores.

Στη βαθμολογία κατασκευαστών, η MV Agusta, βρίσκεται στην πέμπτη θέση, έχοντας μια ελάχιστη διαφορά 2 βαθμών από την τέταρτη που κατέχει η BMW.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ