Με 200 ευρώ όφελος σε όλα τα χρώματα το Beverly 300 στην Piaggio Παπαλεξανδράκης
Με 200 ευρώ όφελος σε όλα τα χρώματα το Beverly 300 στην Piaggio Παπαλεξανδράκης
Με 200 ευρώ όφελος σε όλα τα χρώματα το Beverly 300 στην Piaggio Παπαλεξανδράκης
  • Με 200 ευρώ όφελος σε όλα τα χρώματα το Beverly 300 στην Piaggio Παπαλεξανδράκης
  • Με 200 ευρώ όφελος σε όλα τα χρώματα το Beverly 300 στην Piaggio Παπαλεξανδράκης
  • Με 200 ευρώ όφελος σε όλα τα χρώματα το Beverly 300 στην Piaggio Παπαλεξανδράκης

Με 200 ευρώ όφελος σε όλα τα χρώματα το Beverly 300 στην Piaggio Παπαλεξανδράκης

Μπορείς να αποκτήσεις το πολυπόθητο Piaggio Beverly 300 HPE, με όφελος 200 ευρώ, σε οποιοδήποτε χρώμα της γκάμας επιθυμείς από την Piaggio Παπαλεξανδράκης στο Περιστέρι.

Ισχυρός κινητήρας απόδοσης 25,8 ίππων και Euro5 προδιαγραφών

Το Beverly 300 HPE αποκτά έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα με την εμφάνισή του, η οποία έχει εξελιχθεί ανά τα έτη, καταλήγοντας σε ένα scooter με πολύ κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό που δύσκολα δεν θα "αρέσει". Οι ιταλοί εξάλλου φημίζονται για τα όμορφα σχέδιά τους σε μοτοσυκλέτες (και αυτοκίνητα) και με το ίδιο πάθος σχεδιάζουν όπως φαίνεται και τα scooters. Στο μούτρο του, συναντάμε έναν καινούριο LED προβολέα, ενώ κάτω από αυτόν στην ποδιά, ο αεραγωγός με την κυψελωειδή γρίλια σχήματος V, τονίζει την σπορ πλευρά του. Το Beverly 300 εξοπλίζεται με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 278cc, απόδοσης 25,8 ίππων στις 8.000 σαλ με ροπή 26 Nm στις 6.250 σαλ, που πληροί τις Euro5 προδιαγραφές και κρατάει πολύ χαμηλά την κατανάλωση, στα μόλις 3,2λ/100χλμ σύμφωνα με τις μετρήσεις μας. Διαθέτει επίσης σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (ASR) για την βελτίωση της ασφάλειας του αναβάτη.
 

Αναρτήσεις της Showa και τελευταίας γενιάς ABS της Bosch

Στο ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο δύο δοκών τοποθετούνται νέες αναρτήσεις της Showa, που αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 35 χλστ και διπλά αμορτισέρ πίσω, με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίων ως προς 5 επίπεδα. Στο σύστημα πέδησης συναντάμε έναν μεγάλο δίσκο διαμέτρου 300 χλστ εμπρός και έναν δίσκο 240 χλστ πίσω, στους οποίους επενεργεί σύστημα ABS τελευταίας γενιάς (10.0) της Bosch. Οι διαστάσεις των τροχών και ελαστικών είναι 120/70-16 εμπρός και 150/70-14 πίσω, χαρίζοντας αυξημένη σταθερότητα (λόγω διαμέτρου), αλλά και πρόσφυση λόγω του μεγάλου πέλματος των ελαστικών. Έτσι στρίβεις, φρενάρεις και επιταχύνεις πιο γρήγορα και με περισσότερη ασφάλεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

LCD οθόνη 5,5 ιντσών με δυνατότητα συνδεσιμότητας

Στον πίνακα οργάνων, βρίσκεται μία νέα LCD οθόνη 5,5 ιντσών που μπορεί να συνδεθεί με smartphone, με την χρήση της εφαρμογής Piaggio MIA, δίνοντάς σου πληθώρα δυνατοτήτων, όπως την διαχείριση κλήσεων ή την καταγραφή αποστάσεων. Οι διακόπτες έχουν ανασχεδιαστεί σε σχέση με το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς και είναι ποιοτικοί χαρίζοντας ευχρηστία ακόμα και με χοντρά γάντια. Το κεντρικό κλείδωμα είναι φυσικά τεχνολογίας Keyless, βελτιώνοντας την ευκολία χρήσης του στην καθημερινότητα και αυξάνοντας παράλληλα την αντικλεπτική προστασία του. Ο μεγάλος και φωτιζόμενος αποθηκευτικός χώρος κάτω από την σέλα, χωράει δύο Jet ή ένα Full Face κράνος μαζί με μικροαντικείμενα του αναβάτη. Υπάρχει επίσης παροχή ενέργειας με θύρα USB στο ντουλαπάκι της ποδιάς. Τώρα με την τρέχουσα προωθητική ενέργεια της Piaggio Παπαλεξανδράκης, μπορείς να αποκτήσεις τα Piaggio Beverly 300 και Beverly 300S με όφελος 200 ευρώ μέχρι τις 30/6/2024, ένα όφελος που μπορεί να μεταφραστεί σε δωρεάν αξεσουάρ αξίας 200 ευρώ, συνοδευτικές υπηρεσίες, ή την μείωση της λιανικής τιμής πώλησης και την διαμόρφωσή της από τα 5.299 και 5.399 ευρώ στα 5.099 και 5.199 ευρώ αντίστοιχα.



Η κάθετη μονάδα Piaggio Παπαλεξανδράκης διαθέτει επίσης όλα τα νέα μοντέλα Piaggio, Vespa και Aprilia, ενώ όταν έρθει η ώρα του service, οι εξειδικευμένοι μηχανικοί θα αναλάβουν κάθε εργασία επισκευής ή συντήρησης ακλουθώντας τις αυστηρές διαδικασίες που ορίζει ο κατασκευαστής. Επίσης, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας επί της Θηβών, θα βρεις γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ από τους επίσημους καταλόγους των εταιρειών.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Θηβών 88, Περιστέρι

Τηλ.: 2105713200

email: mail1@papalexandrakis.com
Facebook: Papalexandrakis_Piaggio
Instagram: papalexandrakis_piaggio