net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Moto Guzzi V7 Special III στο «Lord of the Bikes»

Moto Guzzi V7 Special III

Η ομάδα Radikal Chopper με το ειδικό μοντέλο Moto Guzzi V7 Special III  περνά στον τελικό του διαγωνισμού «Lord of the Bikes», που διοργανώνεται από τη Guzzi Dynamica.

 

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού «Lord of the Bikes»,  επιβραβεύονται οι καλύτερες κατασκευές, που έχουν ως βάση τους τη μοτοσυκλέτα Special Guzzi. Όπως και πέρυσι το μοντέλο αυτό είχε χρησιμοποιηθεί ως έμπνευση για τους δημιουργούς των τροποποιήσεων με το προσωπικό του ύφος, ξεκινώντας από τα διάφορα μοντέλα του καταλόγου Mandello: Bold, Eldorado, Griso και το νέο V9 V9 Roamer και Bobber. Η βασική πρόκληση της νέας Moto Guzzi V7 Special III, οδήγησε στη στέψη της ομάδας Radikal Chopper, που σύμφωνα με την ετυμηγορία της κριτικής επιτροπής, ερμήνευσε καλύτερα το θέμα που πρότεινε η Special "Dynamica".

Η μοτοσυκλέτα V7 Special III όρισε με αποτελεσματικό τρόπο τις μελλοντικές γραμμές της Guzzi, χάρη στο κωνικό, αλουμινένιο πλαίσιό της. Υπό το φακό της κριτικής επιτροπής, που αποτελείται μεταξύ άλλων κι από τον Gianfranco Guareschi, πέρασαν και άλλες δημιουργίες έμπειρων ομάδων τροποποιήσεων όπως: Svako Motorcycles, Café Racer Naples, Vibrations Art Design, MS Artrix Design, ChopWorks, Mr. Martini, Officine Mermaid, Dragons and Moto Abnormal Cycles.

Ο διαγωνισμός συνεχίζεται μέχρι τη Κυριακή 9 Απριλίου για όλα τα μέλη της κοινότητας «Clan Moto Guzzi», που θα είναι σε θέση να ψηφίσουν για το δικό τους αγαπημένο special μοντέλο. Οι νικητές θα κερδίσουν ένα Moto Guzzi kit, που θα περιλαμβάνει ένα φούτερ Moto Guzzi, ένα T-shirt της συλλογής Moto Guzzi 2017, καθώς και τη δυνατότητα να ζήσουν μία ημέρα σαν «Lord of the Bikes», όπερ σημαίνει μια πλήρη συμμετοχή στο σεμινάριο του διαγωνισμού με τον τελικό νικητή.
  

 

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ