Moto Ξουχέλλης: Διπλό βραβείο Best Dealer και Best After Sales της Kymco

Moto Ξουχέλλης: Διπλό βραβείο Best Dealer και Best After Sales της Kymco

Δυο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Moto Ξουχέλλης στα πλαίσια του Best Moto by LS2, καθώς βραβεύτηκε ως Best Dealer και Best After Sales της Kymco.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Για ακόμα μια χρονιά η Moto Ξουχέλλης ξεχώρισε ανάμεσα σε όλες τις κάθετες μονάδες Kymco που συμμετείχαν στην έρευνα ικανοποίησης στα πλαίσια του Best Moto by LS2, αφού απέσπασε βραβείο Best Dealer αλλά και Best After Sales. Οι συγκεκριμένες διακρίσεις είναι πολύ σημαντικές αν αναλογιστούμε ότι προέρχονται από τους ίδιους τους πελάτες της εταιρείας που επιβραβεύουν με αυτό τον τρόπο την άρτια εξυπηρέτηση.  
 

Η Moto Ξουχέλλης ξεκίνησε το 1979 σαν ατομική επιχείρηση στο χώρο του service. Το 1991 επέκτεινε την δραστηριότητά της στο χώρο των πωλήσεων ως κάθετη μονάδα στη περιοχή του Περιστερίου, συνεργαζόμενη με τα πιο μεγάλα ονόματα στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Κύριο μέλημά της είναι η σωστή εξυπηρέτηση όλων των πελατών αλλά και η εφαρμογή των καταλληλότερων λύσεων για την σωστή φροντίδα του οχήματός τους. Τα γνήσια ανταλλακτικά καθώς και η πολυετής εμπειρία στο χώρο, έχει σαν  αποτελέσματα την άψογη συνεργασία με τους πελάτες. Οι μοτοσυκλέτες που επισκευάζονται ή συντηρούνται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, από πλήρως καταρτισμένους και έμπειρους μηχανικούς, παραδίδονται πάντα σε άριστη κατάσταση και άρτια λειτουργία.

Τρόποι Επικοινωνίας:
 
Διεύθυνση:
Θηβών 250, Περιστέρι 121 33
Τηλέφωνο.: 210 5739298
Email: xouhellis@hotmail.com
www.motoxouhellis.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »