Η νέα έκδοση Ducati Multistrada 1200 Enduro Pro

Η νέα έκδοση Ducati Multistrada 1200 Enduro Pro

Nέα Ducati Multistrada 1200 Enduro Pro

Το νέο Multistrada 1200 Enduro είναι ακόμα πιο περιπετειώδες με τη νέα έκδοση Pro, η οποία διαθέτει όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα της βασικής Enduro, τα ελαστικά Pirelli Scorpion Rally και μερικά πρόσθετα φώτα.

Η νέα έκδοση Pro του Multistrada 1200 Enduro είναι ακόμα πιο εκθαμβωτική αισθητικά. Το νέο μοντέλο έχει μια απόχρωση άμμου με άγρια υφή στο ντεπόζιτο και η σέλα του έχει δυο αποχρώσεις. Το πλαίσιο, τα καλύμματα, οι χειρολαβές και το υποπλαίσιο είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα. Επιπλέον, ένα νέο χαρακτηριστικό αυτής της έκδοσης είναι τα προστατευτικά κάγκελα του κινητήρα, που φιλοξενούν τους LED προβολείς.
 
Το νέο Multistrada 1200 Enduro διαθέτει ελαστικά Pirelli Scorpion Rally 120/70 R19 μπροστά και πίσω 170/60 R17, χαμηλή ζελατίνα κι εξάτμιση Ducati Performance. Ωστόσο, παραμένουν τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά της κλασικής Enduro. Εν παραδείγματι, ο κινητήρας Testastretta DVT, που αποδίδει 152 ίππους και συμβαδίζει με τα πρότυπα του EURO 4, δε φέρει αλλαγές. Το ίδιο συμβαίνει και με την ημι-ενεργητική ηλεκτρονική ανάρτηση «Ducati Skyhook Suspension (DSS) Evolution».
 
Η τιμή αγοράς του νέου Multistrada 1200 Enduro Pro στην Ιταλία θα είναι 22.990 ευρώ και θα διατίθεται από τις αρχές Ιουλίου.