Θα είναι αυτή η νέα Ninja 400;

400 ή 420;

Νέα Kawasaki Ninja 400;

Η Ιαπωνική εταιρεία έκλεισε για δύο ημέρες κάποιους δρόμους στο Milwaukee της Αμερικής για τα γυρίσματα του διαφημιστικού μιας μοτοσυκλέτας που φαίνεται να είναι η νέα Ninja 400 του 2018.

KAWASAKI: Δείτε όλα νέα μοντέλα του 2024 στο νέο ελληνικό website!

Δεν υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα μοτοσυκλέτα, αλλά περιμένουμε να βρίσκεται στη γκάμα της εταιρείας το 2018. Από τις φωτογραφίες διακρίνεται το “Ninja 400” (ή “420”) στην πινακίδα της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιείται για τα γυρίσματα του διαφημιστικού. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Kawasaki επέλεξε το κλειστό περιβάλλον μιας πόλης για τα γυρίσματα και όχι κάποιον ανοικτό δρόμο. Αυτό θα είναι το πεδίο δράσης για το οποίο προορίζεται το νέο μέλος της γκάμας της Kawasaki;

Η μοτοσυκλέτα μοιάζει μοιάζει πιο πολύ στο Ninja 300 και λιγότερο στο 650, οπότε μάλλον αυτό θα είναι και το μοντέλο που θα αντικαταστήσει. Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά θεωρούμε ότι η Kawasaki θα χρησιμοποιήσει έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα, καθώς αυτός του Ninja 300 είναι αρκετά παλιάς σχεδίασης και μάλλον είναι δύσκολο να ανέβει στα 400 κυβικά.

Με τον αναγωνισμό να έχει παρουσιάσει πολύ αξιόλογες προτάσεις στην κατηγορία των μοτοσυκλετών με 300 – 400 κυβικά, η δουλειά της Kawasaki δεν θα είναι εύκολη. Αναμένουμε τις εξελίξεις.