Νέα Monoshocks Hagon για Kymco CV3

Σύντομα διαθέσιμα Hagon Monoshocks, πλέον και για τo CV3 της Kymco, με την κορυφαία ποιότητα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα του Αγγλικού εργοστασίου!

Πλήρως ρυθμιζόμενα, CNC Machined αμορτισέρ αζώτου - λαδιού, με Heavy-Duty άξονα 18mm Hard Chrome, μικρομετρικά ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου, single circuit ρυθμιζόμενη απόσβεση συμπίεσης & επαναφοράς, πλήρως επισκευαζόμενο και με δύο χρόνια εγγύηση, επεκτάσιμη έως εφ`όρου ζωής & για απεριόριστα χιλιόμετρα!

Επιπλέον, όπως σε όλο τον κατάλογο της Hagon, υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας/κατασκευής σύμφωνα με το βάρος του αναβάτη, το στυλ οδήγησης και τη χρήση. Διαθέσιμο και με υδραυλικό ρυθμιστή προφόρτισης ελατηρίου. Ολοκληρώστε το σετ με Hagon Progressive ελατήρια εμπρός συστήματος, προοδευτικής προφόρτισης και μεταμορφώστε την μοτοσυκλέτα σας!

Όλα τα προϊόντα Hagon καλύπτονται από (2) δύο χρόνια – έως εφ`όρου ζωής εγγύηση, για απεριόριστα χιλιόμετρα και βελτιώνουν την οδική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας σας τόσο στον τομέα της ασφάλειας όσο και της απόδοσης.

SPEEDY Α.Σ. ΡΟΥΣΙΑΝΙΔΗΣ
Λ. Ηρακλείου 191, 14231, Ν. Ιωνία Αττικής

Ρωτήστε περισσότερα