Νέα Πατέντα της Honda για Σκούτερ με Πεντάλ Γκαζιού

Νέα Πατέντα της Honda για Σκούτερ με Πεντάλ Γκαζιού

Η Honda ετοιμάζει επαναστατική πατέντα στα σκούτερ με πεντάλ γκαζιού
Ανεση και Ασφάλεια για τους Οδηγούς Σκούτερ
Νέα προοπτική στην αγορά των σκούτερ

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Honda ετοιμάζει επαναστατική πατέντα στα σκούτερ με πεντάλ γκαζιού

Η Honda πατεντάρει ένα νέο σύστημα επιτάχυνσης με πεντάλ γκαζιού, υποστηρίζοντας ότι προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στον αναβάτη. Σε πρώτη φάση η ιδέα αυτή της Honda ακούγεται αρκετά επαναστατική δίνοντας την δυνατότητα στον οδηγό να ξεκουράσει το δεξί του χέρι ειδικά στην περίπτωση οδήγησης για μακρινές αποστάσεις. Το φρενάρισμα θα εξακολουθεί να γίνεται μέσω μοχλού στο χέρι. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό υπόσχεται να προσφέρει περισσότερη άνεση και ασφάλεια στους οδηγούς, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στη χρήση των σκούτερ.
 

Ανεση και Ασφάλεια για τους Οδηγούς Σκούτερ

 Η παραδοσιακή μέθοδος επιτάχυνσης στα σκούτερ γίνεται με τη λαβή γκαζιού στο δεξί τιμόνι, κάτι που μπορεί να είναι κουραστικό σε μεγάλα ταξίδια. Με το νέο σύστημα, οι οδηγοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν το δεξί τους πόδι για να ελέγχουν το γκάζι, κάτι που είναι ήδη γνωστό στους περισσότερους από τη χρήση αυτοκινήτων. Αυτό θα βελτιώσει την άνεση και θα μειώσει την κόπωση των χεριών. Η προσθήκη του πεντάλ γκαζιού μπορεί να κάνει το όχημα πιο ασφαλές για τους νέους ή άπειρους οδηγούς, που μερικές φορές τραβούν κατά λάθος το γκάζι όταν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον μοχλό φρένου. Αυτό θα ισχύσει σε περίπτωση φυσικά που η Honda αφαιρέσει τελείως το γκάζι από την δεξιά χειρολαβή και αφήσει μόνο το φρένο. Η Honda πιστεύει ότι αυτή η προσθήκη θα μειώσει τα ατυχήματα και θα προσφέρει μια πιο ασφαλή εμπειρία οδήγησης.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέα προοπτική στην αγορά των σκούτερ

Η πατέντα της Honda μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές στην αγορά των σκούτερ. Εάν η ιδέα αυτή εφαρμοστεί στην παραγωγή και γίνει αποδεκτή από τους πελάτες, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια νέα εποχή άνεσης και ασφάλειας για τους οδηγούς. Μένει να δούμε αν η Honda θα προχωρήσει στην εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας και πώς θα αντιδράσει η αγορά σε αυτή τη νέα πρόταση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η προσθήκη ενός πεντάλ γκαζιού στα σκούτερ ανοίγει νέες προοπτικές και προκλήσεις για το μέλλον των δύο τροχών.