Η CB1300 SP

Και η ειδική της έκδοση, CB1300 Super Bol d Or SP

Νέο Honda CB1300SP

Tο φως της δημοσιότητας είδε το μοντέλο, λίγο πριν μια αναμενόμενη άφιξή του στις αγορές! Πότε έρχεται; Τι ξέρουμε;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Πριν λίγο καιρό, διαβάσατε από εμάς, ότι η Honda πιθανότατα θα παρουσιάσει νέα, βελτιωμένη έκδοση του CB1300, του κλασικού μεγάλου τετρακύλινδρου naked. Οι εικόνες που είδαν την δημοσιότητα εμφάνιζαν μια επετειακή απόχρωση σε μπλε, άσπρο και κόκκινο, αλλά και περιφερειακά από την Ohlins και την Brembo.

Τώρα οι πρώτες φωτογραφίες των μοντέλων είδαν το φως της δημοσιότητας, μετά από παρουσίασή τους σε εδική εκδήλωση. Πράγματι, η μοτοσυκλέτα είναι πιστή στα χρώματα που θυμίζουν την CB750F του 1982, ενώ αποκαλύφθηκε σε 2 εκδόσεις: Τις CB1300SP και CV1300 Super Bol d Or SP.



Προσέξτε τις μικρές διαφορές μεταξύ των μοτοσυκλετών: H CB1300 παραμένει πιστή στην διαχρονική naked μορφή της, ενώ η CB1300 Bol d Or έχει ένα διαφορετικό μούτρο, διαφορετικό φωτιστικό σώμα και καθρέπτες. Βέβαια, αναμένεται ότι δεν θα υπάρχουν άλλες αλλαγές, πέρα από αυτές.Οι αναρτήσεις και στις δύο μοτοσυκλέτες είναι Ohlins, εμπρός και πίσω, ενώ φαίνεται και η χρήση φρένων από την Brembo. Τεχνικά, δεν δημοσιεύθηκαν περισσότερες λεπρομέρειες…



Πότε λοιπόν θα δούμε το μοντέλο διαθέσιμο; Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για επίσημη εμφάνισή του, τον Οκτώβριο, άρα το περιμένουμε είτε στην Intermot, είτε στην EICMA. Ας μην ξεχνάμε μάλιστα, ότι η μοτοσυκλέτα κλείνει τα 20 της χρόνια φέτος, συνεπώς μια ακόμη ανανέωση που είναι και...της μοδός τα τελευταία χρόνια, είναι μια εξαιρετική κίνηση στρατηγικής. Ακόμη μια προϋπόθεση, είναι η Honda να μην κρατήσει την μοτοσυκλέτα, προς...εσωτερική κατανάλωση στην Ιαπωνία, αφήνοντας εμάς να ξεροσταλιάζουμε!

Λοιπόν, πως σας φαίνεται;