Διπλά ανεστραμμένα πιρούνια στηρίζουν τροχούς 15 ιντσών.

Προσφέρει υψηλά επίπεδα σταθερότητας μέσα στη στροφή.

Ο τρικύλινδρος κινητήρας έρχεται απευθείας από το MT-09.

Πλήρως ψηφιακά όργανα

Νέο Yamaha Niken

Η Yamaha αποκάλυψε την τρίτροχη μοτοσυκλέτα με τον τρικύλινδρο κινητήρα που θα υπάρχει στις εκθέσεις την επόμενη χρονιά. Υποδεχθείτε το «Niken».

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Ελάχιστες λεπτομέρειες έγιναν γνωστές, αλλά το σίγουρο είναι ότι η Yamaha θέλει να ταράξει τα νερά με αυτή τη μοναδική μοτοσυκλέτα.  Ο τρικύλινδρος κινητήρας έρχεται απευθείας από το MT-09 κάτι που επιβεβαιώνεται και από τον κωδικό «CP3» που είναι χαραγμένο στο πλάι του, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν.

Το Niken αποκαλύφθηκε στο Tokyo Motor Show δίνοντας σάρκα και οστά στο concept MWT-09 που έκανε την εμφάνισή του το 2015. Το δελτίο τύπου που έβγαλε η Yamaha αναφέρει: «Πρόκειται για ένα μεγάλου κυβισμού υδρόψυκτο, τρικύλινδρο εν σειρά όχημα που ενσωματώνει την τεχνολογία Leaning Multi-Wheel (LMW). Ο σχεδιασμός του τού επιτρέπει να προσαρμόζεται σε διαφορετικές συνθήκες οδήγησης και να προσφέρει υψηλά επίπεδα σταθερότητας μέσα στις στροφές. Είναι απολαυστικό στη σπορ οδήγηση και καταφέρνει να προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις σε δρόμους με συνεχόμενες στροφές. Το πλαίσιό του συνεργάζεται ιδανικά με το σύστημα της εμπρός ανάρτησης, όπου διπλά ανεστραμμένα πιρούνια στηρίζουν τροχούς 15 ιντσών, ενισχύοντας τη σπορ συμπεριφορά και την ποιοτική αίσθηση ταυτόχρονα. Νέο Yamaha Niken. Οδηγήστε την επανάσταση.»

Περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν στις 6 Νοεμβρίου στην έκθεση του Μιλάνο.