Νέο πλούσιο τεύχος Moto Τρίτη

Αύριο 27 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί το νέο τεύχος του Μοto Τρίτη, με δοκιμές νέων μοντέλων σε άσφαλτο και χώμα, αγοραστικά θέματα, τιμές καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσικλετών και πολλά άλλα όπως αγώνες και νέα από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

Για να είσαι πάντα ενημερωμένος για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της μοτοσυκλέτας, τρέξε στο περίπτερο και με μόλις 1,95 ευρώ γίνε ο «leader» της παρέας.  
 
Τι μπορείτε να βρείτε στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη; Ρίξτε μια ματιά:
  
Δοκιμή : Ducati supersport 939
 
Supersport εμφάνιση και συμπεριφορά, με δυνατότητα για καθημερινή μετακίνηση γίνεται; Η νέα μοτοσυκλέτα της Ducati υπόσχεται ότι τα καταφέρνει εξίσου καλά τόσο στην πόλη όσο και στα στριφτερά κομμάτια και εμείς την οδηγούμε για να το διαπιστώσουμε.
 
KTM OFF ROAD 2018
 
Βρεθήκαμε στην παρουσίαση της ΚΤΜ για να δούμε από κοντά, και να οδηγήσουμε στο φυσικό τους περιβάλλον, τα νέα χωμάτινα μοντέλα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2018.
 
Δοκιμή:  Suzuki SV 650 café racer
 
To SV αγρίεψε... Με εμφάνιση που παραπέμπει σε αγωνιστικά του παρελθόντος, το SV δείχνει έναν άλλο χαρακτήρα, που αναδεικνύει απόλυτα τα σπορ στοιχεία του μοντέλου.
 
Δοκιμή : Yamaha MT-03
 
Μια γυμνή μοτοσυκλέτα με επιθετική εμφάνιση , ιδανική για το αστικό περιβάλλον και όχι μόνο, η οποία οδηγείται με δίπλωμα Α2. Αρκούν οι 42 ίπποι της για να απολαύσεις οδήγηση ;
 
Δοκιμή : Moto Guzzi V9 Bobber
 
Οι νεορετρό custom μοτοσυκλέτες δεν είναι αποστασιοποιημένες από τη σύγχρονη σπορ αισθητική.  Το V9 Bobber το αποδεικνύει περίτρανα, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια στις μετακινήσεις σου ξεχειλίζοντας ταυτόχρονα από δυναμισμό και στιλ.
 
Δοκιμή : Daytona Rockstar 400
 
Ένας αστικός Rock Star που υπόσχεται να βάλει τέλος στην μονοτονία της καθημερινής μετακίνησης και σε προτρέπει να γευτείς στοιχεία από το παρελθόν. Ψαρωτική ρετρό εμφάνιση, οικονομική κατανάλωση και σούπερ προσιτή τιμή. Τελικά τα καταφέρνει;
 
Δοκιμή:  Bajaj Dominar 400
 
Μια προσιτή επιλογή από τη νεοεισερχόμενη στη χώρα μας Bajaj, που έχει σκοπό να συνδυάσει την απόλαυση με την πρακτικότητα. Μπορεί να γίνει ο κυρίαρχος του παιχνιδιού σε μια κατηγορία με μεγάλο ανταγωνισμό;
 
KTM Duke 390 VS Yamaha Xmax 300
 
Μοτοσυκλέτα ή Scooter ; Δύο ποιοτικές επιλογές ρίχνονται στην αρένα. Μπορεί το KTM 390 να τα βγάλει πέρα με  την πρακτικότητα ενός scooter. Μπορεί το Xmax 300 να προσφέρει την οδηγική απόλαυση μια μοτοσυκλέτας; Ποιος κερδίζει τελικά;
 
Scooter 200 κυβικών: Τα κάνουν όλα και συμφέρουν! Τρεις επιλογές στη δημοφιλή κατηγορία των 200 κυβικών για μετακίνηση στην πόλη και όχι μόνο.
 
Ρετρό μοτοσυκλέτες μεσαίου κυβισμού: Το ρετρό στοιχείο έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας . Με τα προσφερόμενα μοντέλα να αυξάνονται διαρκώς, παρουσιάζουμε τρεις μοτοσυκλέτες, με άποψη και στυλ.