Νέο σκούτερ QJMOTOR SQ 16 στα 125cc

Νέο σκούτερ QJMOTOR SQ 16 στα 125cc

Νέα πρόταση από την QJMOTOR στα μικρά σκούτερ
Διαθέτει ABS και Traction Control
Ευέλικτο, με 16ρι τροχό και πλούσιο εξοπλισμό
Αναμένεται να δούμε πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και την τιμή του

QJMOTOR: SRT 550s Πολυτελές On - Off στην Α2

QJMOTOR: SRT 700 S Κορυφαίος εξοπλισμός άνεσης

Νέα πρόταση από την QJMOTOR στα μικρά σκούτερ

Η QJMOTOR μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία των σκούτερ με το νέο SQ 16, ένα σκούτερ στα 125 κυβικά και 16ρι τροχό μπρός και πίσω. Η QJMOTOR έχει προικίσει το νέο της σκούτερ με άκρως ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά τόσο από μηχανικής άποψης όσο και σε επίπεδο εξοπλισμού. Το SQ 16 έχει λανσαριστεί στην Ιταλία και πρόκειται να κυκλοφορήσει και σε άλλες ευρωπαικές αγορές με την QJMOTOR να προσφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή στην κατηγορία των μικρών σκούτερ.
 

Διαθέτει ABS και Traction Control

Το QJMOTOR SQ 16 διαθέτει έναν υγρόψυκτο, τετραβάλβιδο, μονοκύλινδρο κινητήρα 125 κυβικών που αποδίδει 14,7 ίππους (10,8 kW) στις 8.750 σ.α.λ. και ροπή 12 Nm στις 8.250 σ.α.λ. και φυσικά η εναλλαγή των ταχυτήτων γίνεται με αυτόματο κιβώτιο. Διαθέτει επίσης τηλεσκοπικό πιρούνι 33mm μπροστά με διαδρομή 93mm ενώ πίσω βρίσκονται δύο αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση. Το σύστημα πέδησης εκτός των δισκόφρενων στον μπροστά και πίσω τροχό, είναι εξοπλισμένο με ABS και Traction Control, πράγμα σπάνιο για την κατηγορία του.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ευέλικτο, με 16ρι τροχό και πλούσιο εξοπλισμό

Τα χαρακτηριστικά του SQ 16 δεν σταματάνε εκεί καθώς η λίστα συνεχίζεται με keyless εκκίνηση, διπλή υποδοχή USB, ρεζερβουάρ καυσίμου 7,8 λίτρων με 248 χιλιόμετρα αυτονομία, άνετη σέλα για οδηγό και συνοδηγό και άπλετο αποθηκευτικό χώρο από κάτω της. Στον στανταρ εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται top box 33 λίτρων και τα σταντ του σκούτερ, κεντρικό και πλαϊνό. Το βάρος του σύμφωνα με τον κατασκευαστή είναι 136 κιλά και ο 16ρης τροχός το κάνει ιδανικό για ελιγμούς στην πυκνή κίνηση της πόλης. Η τελική του ταχύτητα εκτιμάται στα 98-100 χλμ/ώρα και ο αναβάτης ενημερώνεται μέσω μιας ευκρινούς LCD οθόνης.
 

Αναμένεται να δούμε πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και την τιμή του

Η QJMOTOR φαίνεται να έχει επενδύσει με προσοχή στην κατασκευή του SQ 16 χωρίς εκπτώσεις στον εξοπλισμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά και όπως όλα δείχνουν έρχεται με μια νέα πρόταση στα σκούτερ που θα ταρακουνήσει τον ανταγωνισμό. Δεν είναι ακόμα γνωστό πότε θα το δούμε στην Ελλάδα όπου η QJMOTOR έχει αναμφισβήτητα μεγάλη παρουσία στην αγορά μοτοσυκλετών. Αναμένεται να δούμε αν και πότε θα κυκλοφορήσει και στην ελληνική αγορά και πως θα τιμολογηθεί.