Νίκη για τον Bagnaia στον αγώνα Sprint της Ινδονησίας

Νίκη για τον Bagnaia στον αγώνα Sprint της Ινδονησίας

- Πτώση του Jorge Martin από την πρώτη θέση, στον πρώτο γύρο.
- Δεύτερος ο Enea Bastianini που είχε καλό ρυθμό στο δεύτερο μισό.
- Βάθρο για τον Marc Marquez, που ξεκινούσε από τη 12η θέση.

Σε άλλη μια νίκη σε αγώνα Sprint έφτασε ο Francesco Bagnaia (Lenovo Ducati) στην Ινδονησία, εκμεταλλευόμενος το λάθος του βασικού του αντίπαλου, Jorge Martin (Prima Pramac Ducati)
O Martin προηγήθηκε στην πρώτη στροφή και προσπάθησε να ανοίξει διαφορά από τον Bagnaia, όμως όπως και πέρυσι το λάθος ήρθε. Στην 16η στροφή του πρώτου γύρου, ο Martin έχασε τον έλεγχο και έπεσε. Ανέβηκε πάλι στη μοτοσυκλέτα του για να συνεχίσει τον αγώνα, ήταν όμως στην τελευταία θέση και αρκετά μακριά από τους πρωτοπόρους. 
Ο Bagnaia εν τω μεταξύ από εκεί και πέρα δεν απειλήθηκε μέχρι τέλους και κατάφερε να πάρει τη νίκη και πολύτιμους 12 βαθμούς για το Πρωτάθλημα. 
Πίσω του αρχικά βρισκόταν ο Marco Bezzecchi (Pertamina Enduro VR46 Ducati), όμως ένα λάθος του Ιταλού στα φρένα τον έκανε να βγει εκτός και να χάσει δύο θέσεις. Δεύτερος ήταν πλέον ο Marc Marquez (Gresini Ducati), ο οποίος είχε κάνει μια εκπληκτική εκκίνηση από τη 12η θέση και ήδη στο τέλος της 1ης στροφής ήταν πέμπτος. 
Στο τέλος του αγώνα όμως, ο Enea Bastianini (Ducati Lenovo) είχε για άλλη μια φορά πολύ καλό ρυθμό και έφτασε τον Μarquez, στον οποίο επιτέθηκε στη 10η στροφή του προτελευταίου γύρου, περνώντας τον και καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση, με τον Marquez να συμπληρώνει το βάθρο. 
Τέταρτος ήταν ο Marco Bezzecchi, μπροστά από τους Franco Morbidelli (Prima Pramac Ducati), Pedro Acosta (GASGAS Red Bull) και Maverick Viñales (Aprilia Racing). Τις βαθμολογούμενες θέσεις συμπλήρωσαν οι Johann Zarco (LCR Honda) και Fabio Di Giannantonio (Pertamina Enduro VR46 Ducati). 
O Martin έκανε αρκετές προσπεράσεις μετά την επανείσοδό του, τερμάτισε όμως στη 10η θέση, εκτός βαθμών.