Ο Dani Pedrosa οδηγεί την KTM RC16 στον πάγο! (+Βίντεο)

Ο Dani Pedrosa οδηγεί την KTM RC16 στον πάγο! (+Βίντεο)

Ο Ισπανός αναβάτης, εκπλήσσει με τις οδηγικές του ικανότητες, "πιλοτάροντας" μία μοτοσυκλέτα MotoGP της KTM σε χιόνι και πάγο, μία πρόκληση που σκαρφίστηκε η ομάδα της Red Bull.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Η RC16 σε άγνωστα εδάφη

Οι αγώνες στον πάγο υπήρχαν από πολύ παλιά, αποκτούν μεγαλύτερη δημοτικότητα όμως τα τελευταία χρόνια. Στον Pedrosa πάντα άρεσαν αυτού του τύπου οι προκλήσεις αφού τον περασμένο χρόνο τον είδαμε να οδηγεί ένα μονοθέσιο της Formula 1, ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο WRC,και ένα "τουμπανιασμένο" Van σε αγώνα Dragster, ενώ τώρα επιστρέφει στη σέλα της KTM RC16 για να αψηφήσει τους νόμους της φυσικής.

Οι μοτοσυκλέτες του MotoGP αποτελούν πολύ ελαφριά πρωτότυπα δίκυκλα με τεράστια δύναμη που φτάνει τα 270 άλογα, μία δύναμη η οποία μεταφέρεται στην άσφαλτο μέσω της βοήθειας των ηλεκτρονικών συστημάτων. Φανταστείτε λοιπόν πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η οδήγησή τους στον πάγο. Για να μπορεί να οδηγηθεί η RC16 στον πάγο τοποθετήθηκαν στα ελαστικά της 500 καρφάκια μήκους 3 εκατοστών χάρη στα οποία ο Pedrosa κατάφερε να κάνει άλματα, να ακουμπήσει το γόνατο στο έδαφος πλαγιάζοντας και πολλά άλλα, τα οποία μπορείτε να δείτε στο βίντεο  


Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »