¶λλη μια ριζική αλλαγή στην καριέρα του Ισπανού άσσου;

O Lorenzo στην Suzuki!

Τουλάχιστον έτσι λένε έντονες φήμες που κυκλοφορούν στους χώρους των αγώνων, με εξαιρετικά πιθανό πλέον το να μείνει ο Ισπανός εκτός Ducati…

Γύρω από το όνομα του Jorge Lorenzo λέγονται πολλά, με την φήμη εξόδου του από την ομάδα της Ducati να είναι όλο και πιο ισχυρή. Λάδι στην φωτιά λοιπόν ρίχνουν πληροφορίες, ότι η Suzuki επιθυμεί να προσεγγίσει τον Lorenzo για την σεζόν του 2019. Μάλιστα, λέγεται ότι η Ecstar Suzuki ήδη συζητά με τον Lorenzo, προσπαθώντας να τον πείσει να εγκαταλείψει ο ίδιος την ομάδα, αν αυτή δεν τον αποδεσμεύσει! 

Σε ποιού την θέση όμως πηγαίνει ο Ισπανός; Από ότι  φαίνεται, σε αυτή του…Andrea Iannone, τον οποίο αντικατέστησε το 2017 στην Ducati! Οι φήμες από τα Paddocks επιμένουν ότι, αν και κανένας από τους δύο αναβάτες της Suzuki αυτή την στιγμή δεν έχει υπογράψει, ο Andrea Iannone κινδυνεύει περισσότερο να μείνει εκτός ομάδας, λόγω της κάτω του αναμενόμενου απόδοσής του.

Σε περίπτωση που ο Lorenzo πράγματι μεταβεί στην Suzuki, είναι αρκετά πιθανό να φέρει και καλύτερα αποτελέσματα, καθώς η GSX-RR θα ταιριάξει καλύτερα στο ομαλό στυλ οδήγησης που ο Lorenzo έχει καθιερώσει. Ωστόσο, ακόμη πρέπει να περιμένουμε για τουλάχιστον 3 αγώνες, προκειμένου να υπάρχουν περισσότερες ενδείξεις για την απόδοση των δύο αναβατών.
Φαίνεται τελικά, ότι… δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά και ο Danilo Petrucci, μετά τις βαρύγδουπες δηλώσεις του ότι θέλει εργοστασιακό συμβόλαιο, είναι αρκετά πιο πιθανό να το πάρει!