Στην πίστα των Σερρών, με το ΚΤΜ 790 Duke.

Στην πίστα των Σερρών, με το ΚΤΜ 790 Duke.

Στην πίστα των Σερρών, με το ΚΤΜ 790 Duke.

Στην πίστα των Σερρών, με το ΚΤΜ 790 Duke.

Οδηγούμε στις Σέρρες: KTM Duke 790

Η KTM South East Europe, παρουσίασε το νέο Duke 790 στο απαιτητικό περιβάλλον μιας πίστας, αποδεικνύοντας ότι το νυστέρι της εκτός από ακριβές είναι και Ready to Race.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Τιμή: 11.490 ευρώ  

Το Duke, από την πρώτη του γενιά (24 χρόνια πριν) ήταν συνώνυμο της οδηγικής ευχαρίστησης και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αγαπήθηκε τόσο από το μοτοσυκλετιστικό κοινό παγκοσμίως. Με ισχυρούς μονοκύλινδρους κινητήρες, η κάθε γένια είχε κάτι ξεχωριστό να προσφέρει στον αναβάτη που ζητούσε επιδόσεις στο δρόμο και δυνατότητες για καθημερινή μετακίνηση.

Ενώ τα χρόνια περνούσαν, το Duke ¨μαλάκωσε¨ σχεδιαστικά μέχρι το 2016 που εμφανίστηκε στην Eicma το project  790, ξεσηκώνοντας τα πλήθη με τον ολοκαίνουργιο δικύλινδρο κινητήρα και την αιχμηρή-άκρως επιθετική σχεδίασή του. Το project δεν άργησε να πάρει σάρκα και οστά και το 790 Duke να γίνει η νέα μοτοσυκλέτα που θα εκπροσωπεί το Αυστριακό εργοστάσιο στα μεσαία κυβικά. Οι άνθρωποι της KTM φαίνονται σίγουροι για τις δυνατότητες του μοντέλου και δεν υπάρχει καλύτερο τερέν από την πίστα για να διαπιστώσεις αν ο όρος νυστέρι είναι υπερβολή ή πραγματικότητα.