Οι νικητές του διαγωνισμού!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο μεγάλος διαγωνισμός που είχε στόχο να προστατέψει δυο τυχερούς αναβάτες με κράνη της Kabuto.

Χιλιάδες ήταν οι συμμετοχές στον μεγάλο διαγωνισμό του ΜοtoΤρίτη που ολοκληρώθηκε χθές, η απήχηση του οποίου έφτασε τις 150.000. Δύο τυχεροί αναγνώστες θα αποκτήσουν απο ένα κράνος της κορυφαίας Kabuto. Τα μοντέλα της Ιαπωνικής εταιρείας που θα δοθούν, είναι τα Kamui και Aeroblade III.

Το Kamui, είναι ένα συμπαγές και απόλυτα ασφαλές sport touring, full face κράνος, με ενσωματωμένη εσωτερική αντηλιακή ζελατίνα. Το Aeroblade III έχει σχεδιαστεί σε αεροδυναμική σήραγγα και στη συσκευασία του περιλαμβάνεται αντιθαμβωτική pinlock ζελατίνα. Τα δυο κράνη διαθέτουν το πατενταρισμένο σύστημα σταθεροποίησης της Kabuto, που μειώνει σημαντικά τον στροβιλισμό του αέρα γύρο από το κράνος και σας επιτρέπει την σταθερή και εύκολη μετακίνηση του κεφαλιού σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας και διαθέτουν αφαιρούμενες εσωτερικές επενδύσεις.

Οι μεγάλοι νικητές είναι:
  • Παναγιώτης Καμαριώτης (κερδίζει ένα κράνος Kabuto Aeroblade ΙΙΙ)
  • Eυστράτιος Αλεξίου (κερδίζει ένα κράνος Kabuto Kamui)
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Moto Πήγασος, που είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Kabuto στην Ελλάδα, για την ευγενική χορηγία των δυο κρανών και όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό.