Όλες οι μπαταρίες λιθίου Skyrich στην MPS Manolakakis

Όλες οι μπαταρίες λιθίου Skyrich στην MPS Manolakakis

Αν θέλεις να κάνεις μια αναβάθμιση ουσίας στη μοτοσυκλέτα ή το scooter σου, μια μπαταρία λιθίου Skyrich με μικρό βάρος και μεγάλη διάρκεια ζωής είναι ιδανική επιλογή.

Η Skyrich είναι η 1η εταιρεία παγκοσμίως που κατασκεύασε μπαταρίες μοτοσυκλετών ιόντων λιθίου με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε στη διάθεσή μας την 5η γενιά μπαταριών με άριστο συνδυασμό ποιότητας - τιμής. Επίσης, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μπαταριών λιθίου για μοτοσυκλέτες στην Κίνα με τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων και εξαγωγών σε 40 χώρες, σύμφωνα με τον Κινεζικό σύνδεσμο Βιομηχανίας Ενέργειας. Τον Απρίλιο του 2015 η εταιρεία έκανε την είσοδό της στο χρηματιστήριο, αντλώντας τα απαραίτητα κεφάλαια για την έρευνα στον τομέα που εξειδικεύεται.

Οι μπαταρίες της SKYRICH είναι επιλογή πρώτης τοποθέτησης των μεγαλύτερων κατασκευαστών και σύντομα το εργοστάσιο θα διευρύνει τις αποκλειστικές συνεργασίες του αποδεικνύοντας έμπρακτα την υψηλή τεχνολογικά υπεροχή και την απαράμιλλη ποιότητά τους.

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα των μπαταριών ιόντων λιθίου SKYRICH σε σχέση με τις παραδοσιακές μπαταρίες 12V μολύβδου είναι τα ακόλουθα:
  • Με τους τύπους μπαταριών λιθίου SKYRICH, μπορείτε να καλύψετε όλες τις 12V μπαταρίες μολύβδου. Όπου κρίνεται απαραίτητο οι μπαταρίες έχουν 4 πόλους και συσκευασία που περιλαμβάνει αποστάτες ώστε να καλύπτονται όλες οι πιθανές εφαρμογές τοποθέτησης.
  • Δυνατότητα αποθήκευσης 12 + 12 μήνες
  • Ενδεικτικός πίνακας LED στο πάνω μέρος της μπαταρίας ώστε να ελέγχεται εύκολα η ισχύς
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
  • Αυξημένα αμπέρ εκκίνησης (CA) από 20% έως 140%
  • Μειωμένο βάρος έως και 65% σε σχέση με τις μπαταρίες μολύβδου
  • Χρόνος επαναφόρτισης  6 λεπτά
  • Μείωση κατά 5% στην κατανάλωση καυσίμων
  • Φιλικές προς το περιβάλλον προϊόντα, διότι είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλώσιμα υλικά χωρίς να περιλαμβάνουν μόλυβδο και άλλα βαρέα μέταλλα
Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου μοτοσυκλέτας (lithium-ion battery ή Li-ion battery ή LIB) SKYRICH έχουν περάσει όλα τα τεστ καλής λειτουργίας από το εργοστάσιο, είναι φορτισμένες  και έτοιμες για άμεση χρήση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στην MPS Manolakakis θα βρεις όλα τα προϊόντα της Skyrich μαζί με γνήσια ή after market ανταλλακτικά, αλλά και είδη ένδυσης αναβάτη, προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και ελαστικά. Τα πάντα δηλαδή για να καλύψεις τις μοτοσυκλετιστικές σου ανάγκες. Η αναζήτηση των προϊόντων γίνεται εύκολα μέσα από την ομαδοποίηση στην αρχική σελίδα του mps.net.gr, ενώ στη συνέχεια τα φίλτρα και οι επιλογές ταξινόμησης σε βοηθούν να βρεις εύκολα αυτό που ψάχνεις. Για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ, δεν επιβαρύνεσαι με έξοδα μεταφοράς, ενώ ή εξόφληση της παραγγελίας σου μπορεί να γίνει και με αντικαταβολή. 

Η συνεχής ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στον χώροι της μοτοσυκλέτας και η ευελιξία και η προσαρμογή στις συχνές μεταβολές τις αγοράς επιτρέπει στην MPS Manolakakis να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των πελατών και να προσφέρει πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ένα μεγάλο κομμάτι της εταιρείας αφορά τη χονδρική πώληση και η MPS εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνολογίες επικοινωνίας με τους πελάτες της και σχεδιάζοντας και υλοποιώντας ολοκληρωμένα προγράμματα συνεργασίες βοηθά στην επίτευξη των εμπορικών στόχων των πελατών της.  

Μάθετε περισσότερα >>>
MPS Manolakakis
IΔOMENEΩΣ 114, 13122, ΙΛΙΟΝ