Παρουσίαση: Ενισχυτικό οκτανίων Royal Purple Max-Boost

- Αυξάνει τον αριθμό οκτανίων της βενζίνης έως και 3 νούμερα
- Αποτρέπει την προανάφλεξη, συμβάλει στη τέλεια καύση του μείγματος
- Απομακρύνει τις επικαθίσεις από τα μπεκ του ψεκασμού
- Συμβάλει στη διατήρηση της μέγιστης ισχύος του κινητήρα

Αυξάνει τον αριθμό οκτανίων της βενζίνης έως και 3 νούμερα

Η Royal Purple με έδρα το Τέξας ειδικεύεται στην παραγωγή λιπαντικών που καλύπτουν ένα τεράστιο φάσμα χρήσης από ιδιωτική έως βιομηχανική. Ο ιδρυτής, John Williams, ήταν πρωτοπόρος στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας συνθετικών λιπαντικών και μέχρι σήμερα στόχος της Royal Purple είναι η εξέλιξη λιπαντικών που υπερκαλύπτουν τα στάνταρ των κατασκευαστών και ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Η γκάμα της περιλαμβάνει όχι μόνο λιπαντικά κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων για κάθε είδους όχημα και χρήση, αλλά και υδραυλικά υγρά, καθαριστικά για συστήματα ψεκασμού, ειδικά πρόσθετα βενζίνης, εξειδικευμένα υγρά για την προστασία του ψυγείου, γράσα και άλλα. Τα προϊόντα της εξάγονται σε πολλές χώρες της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας, ενώ στην Ελλάδα εισάγονται και διανέμονται από τη Motoway, η οποία για την πρώτη μας επαφή με τη  Royal Purple μας παραχώρησε ένα ενισχυτικό οκτανίων Max-Boost.
 

Απομακρύνει τις επικαθίσεις από τα μπεκ του ψεκασμού

Το Max-Boost μπορεί να ορίζεται ως ενισχυτικό οκτανίων και πράγματι ανεβάζει τον αριθμό οκτανίων της βενζίνης έως και 3 νούμερα, αλλά προσφέρει πολλά περισσότερα. Λειτουργεί ως σταθεροποιητής του καυσίμου, που σημαίνει ότι εμποδίζει τη οξείδωση και δεν επιτρέπει στο καύσιμο να ξεθυμάνει το καύσιμο, ενώ ταυτόχρονα απορροφά την υγρασία προστατεύοντας το ρεζερβουάρ από την διάβρωση. Ταυτόχρονα, αποτρέπει την προανάφλεξη, συμβάλει στη τέλεια καύση του μείγματος βενζίνης / αέρα και προστατεύει τα έδρανα των βαλβίδων. Επίσης, συμβάλει στην απομάκρυνση των επικαθίσεων από τα μπέκ του συστήματος ψεκασμού πράγμα που με επαναλαμβανόμενη χρήση μπορεί να συμβάλει στη μείωση της κατανάλωση. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα τη βελτίωση της απόκρισης στο άνοιγμα του γκαζιού και βοηθούν τον κινητήρα να αποδώσει τη μέγιστη δυνατή ιπποδύναμη, με τη μικρότερη δυνατή απώλεια ισχύος στο πέρασμα του χρόνου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επαρκεί για 6 περίπου γεμίσματα

Μια συσκευασία Max-Boost επαρκεί για 114 λίτρα καυσίμου, που στην περίπτωση μιας μοτοσυκλέτας ισοδυναμεί με 6 περίπου γεμίσματα, ενώ αν μιλάμε για scooter, το νούμερο αυτό μπορεί ακόμα και να διπλασιαστεί. Η χρήση του είναι εύκολη αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αδειάσεις τη συνιστώμενη ποσότητα Max-Boost στο ρεζερβουάρ και στη συνέχεια να γεμίσεις με καύσιμο. Το ειδικό σωληνάκι που έρχεται μαζί με τη συσκευασία θα σε βοηθήσει να αδειάσεις όσο από το περιεχόμενο χρειάζεσαι χωρίς να ψάχνεις για χωνιά. Η μέγιστη συνιστώμενη δοσολογία σε οχήματα με αισθητήρες οξυγόνου είναι 30ml για κάθε 4 λίτρα καυσίμου. Σε οχήματα που δεν διαθέτουν τέτοιους αισθητήρες ή προορίζονται για αγωνιστική χρήση, η μέγιστη δοσολογία μπορεί να φτάσει τα 60ml ανά 4 λίτρα καυσίμου. Το Max-Boost είναι συμβατό όχι μόνο με συστήματα ηλεκτρονικού ψεκασμού, αλλά και με καρμπυρατέρ, καθώς και με υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες και δεν προκαλεί ζημιά στον καταλύτη.         
 

Μάθετε περισσότερα >>>
MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 59, 54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ