Παρουσίαση Mitas Enduro Trail: Ένα ελαστικό, τέσσερις εκδόσεις, άπειρες δυνατότητες

Παρουσίαση Mitas Enduro Trail: Ένα ελαστικό, τέσσερις εκδόσεις, άπειρες δυνατότητες

Αν αναζητάς ένα ελαστικό που να μπορεί να ανταπεξέλθει με ευκολία σε δύσβατους χωματόδρομους, χωρίς να θυσιάζεται η άνεση και η ουδέτερη συμπεριφορά στην άσφαλτο, το Mitas Enduro Trail είναι για εσένα.

Γνήσιο ελαστικό μεικτής χρήσης

Με τις adventure μοτοσυκλέτες να γίνονται όλο και πιο ικανές τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, οι εταιρείες ελαστικών καλούνται να κατασκευάσουν προϊόντα που να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ένα ευρύ φάσμα χρήσης. Αυτό φυσικά δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς το ίδιο ελαστικό πρέπει να είναι σε θέση να ζεσταίνεται γρήγορα και να μπορεί να παρέχει πρόσφυση στους ολισθηρούς δρόμους μιας πόλης και ταυτόχρονα να μπορεί να πατήσει χώμα προσφέροντας πληροφόρηση και ασφάλεια. Αν σε όλα αυτά συνυπολογίσουμε ότι μια on – off μοτοσυκλέτα θα χρειαστεί να ταξιδέψει και να αντιμετωπίσει συνεχόμενες εναλλαγές θερμοκρασιών, στεγνού – βρεγμένου οδοστρώματος και εδάφους, γίνεται ξεκάθαρο το πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα ελαστικά. Στη Mitas το γνωρίζουν πολύ καλά και έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες των adventure μοτοσυκλετών με το Enduro Trail (E-07), ένα γνήσιο ελαστικό μεικτής χρήσης.

Έκδοση Dakar με 20% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Προτείνεται για χρήση 50% - 50% σε άσφαλτο και χώμα καθώς υπόσχεται εντυπωσιακές επιδόσεις όχι μόνο σε ασφάλτινες διαδρομές, αλλά και σε δύσβατους χωμάτινους δρόμους, διατηρώντας ταυτόχρονα ουδέτερη συμπεριφορά σε ταχύτητες κοντά στα 120 – 130 χλμ. / ώρα. Τα μεσαίου μεγέθους τακούνια με την επίπεδη επιφάνεια έχουν βάθος 13 χιλ. στο πίσω και 6 χιλ. στο εμπρός ελαστικό, ενώ η σύσταση της γόμας έχει μελετηθεί προσεκτικά ώστε να προσφέρει πολύ καλή πρόσφυση σε κάθε είδους δρόμο ασχέτως αν είναι στεγνός ή βρεγμένος χωρίς να θυσιάζεται η άνεση και η σταθερότητα, ενώ σύμφωνα με τη Mitas η διάρκεια ζωής και η αντοχή του στη σκληρή χρήση είναι από τις κορυφαίες της κατηγορίας. Για τους πιο απαιτητικούς υπάρχει η έκδοση Enduro Trail Dakar, με πιο σκληρή γόμα για 20% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ενώ ο ενισχυμένος σκελετός πρακτικά εξαλείφει την πιθανότητα τρυπήματος του ελαστικού.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mitas Enduro Trail+: Ελαστικό πρώτης τοποθέτησης στο KTM 890 Adventure R του 2023




Για όσους κινούνται περισσότερο στην άσφαλτο, αλλά όταν χρειαστεί να πατήσουν χώμα θέλουν υψηλή απόδοση, η Mitas προτείνει το Enduro Trail+ (E-07+). Σχεδιασμένο για χρήση 60% σε άσφαλτο και 40% σε χώμα μπορεί να ανταπεξέλθει σε διαφορετικές συνθήκες με την ίδια αποτελεσματικότητα. Το συγκεκριμένο ελαστικό έχει εξελιχθεί και δοκιμαστεί σε συνεργασία με τον εκπαιδευτή εκτός δρόμου οδήγησης Chris Birch και δεν είναι τυχαίο ότι η KTM το έχει επιλέξει ως πρώτης τοποθέτησης στο 890 Adventure R του 2023. Τα τακούνια του E-07+ είναι πιο μεγάλα και έχουν διαφορετικό σχήμα σε σχέση με το E-07, ενώ το μέσω βάθος τους είναι 11 χιλ. για το πίσω και 8,5 χιλ. για το εμπρός. Έκδοση Dakar έχουμε και για το Enduro Trail+, με ενισχυμένο σκελετό και 20% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
 

Καλύπτει όλα τα adventure της αγοράς




Το Enduro Trail, μαζί με τη Dakar έκδοση είναι διαθέσιμο σε 11 διαστάσεις στις 17 και 18 ίντσες για τον πίσω τροχό και 5 διαστάσεις για εμπρός τροχό 19 και 21 ιντσών. 12 συνολικά διαστάσεις πίσω ελαστικού στις 17 και 18 ίντσες και 8 στις 19 και 21 ίντσες για το εμπρός έχουμε για το Enduro Trail+ μαζί με τις Dakar εκδόσεις. Αυτό σημαίνει ότι πρακτικά καλύπτουν όλα τα adventure της αγοράς και θα τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Πατμανίδης Α.Ε.   

Μάθετε περισσότερα >>>
ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15, 10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ