Παρουσίαση μπαταρίες Unibat: Πλήρης γκάμα για κάθε χρήση

Παρουσίαση μπαταρίες Unibat: Πλήρης γκάμα για κάθε χρήση

- Λιθίου: 75% ελαφρύτερες σε σχέση με μια συμβατική
- Ready: Έτοιμες για χρήση, δεν απαιτούν συντήρηση
- Conventional: Με ξεχωριστό δοχείο για τους ηλεκτρολύτες

Η Ιταλική Unibat είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των μπαταριών με μια ολοκληρωμένη γκάμα που καλύπτει από ελαφριές, μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτες, έως βαρέα οχήματα επαγγελματικής και στρατιωτικής χρήσης. Στον χώρο της μοτοσυκλέτας μπήκε το 1994 και πλέον καταξιωμένοι κατασκευαστές όπως Ducati, Benelli, Husqvarna, Beta και άλλοι χρησιμοποιούν στις μοτοσυκλέτες τους μπαταρίες της Unibat ως πρώτης τοποθέτησης. Επίσης, εφοδιάζει αγωνιστικές ομάδες παγκόσμιου επιπέδου όπως η Gresini Racing στα MotoGP, που σημαίνει ότι οι μπαταρίες της δοκιμάζονται στην πράξη κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες. Η γκάμα της περιλαμβάνει διαφορετικές σειρές μπαταριών για κάθε δίτροχο και κάθε χρήση και θα τις βρείτε μέσω του δικτύου συνεργατών της Motoway Καμπράνης Α.Ε.
 

Μπαταρίες λιθίου: 75% ελαφρύτερες σε σχέση με μια συμβατική



Οι μπαταρίες λιθίου είναι η τελευταία τάση στον κλάδο και η πρόταση της Unibat είναι η σειρά Lithium Extra. Οι συγκεκριμένες μπαταρίες είναι 3 φορές πιο ελαφριές σε σχέση με μια συμβατική μολύβδου, ενώ έχουν σημαντικά βελτιωμένη απόδοση και μικρές διαστάσεις, στοιχεία που τις καθιστούν ιδανικές για απαιτητικές κατασκευές υψηλών επιδόσεων. Επίσης, έχουν χαμηλό ρυθμό αποφόρτισης και διατηρούν το φορτίο τους ακόμα και μετά από ένα χρόνο ακινησίας, ενώ κατά τη φόρτιση χρειάζονται μόλις 6 λεπτά για να φτάσουν στο 90%. Τέλος, διακρίνονται για τη δύναμή τους και τη δυνατότητα να πραγματοποιούν πολλές συνεχόμενες εκκινήσεις σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, μια διαδικασία που καταπονεί τις συμβατικές μπαταρίες.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ready: Έτοιμες για χρήση, δεν απαιτούν συντήρηση



Η σειρά Ready περιλαμβάνει μπαταρίες μολύβδου - ασβεστίου που χάρη στην τεχνολογία AGM δεν απαιτούν καμία συντήρηση και υψηλή δύναμη εκκίνηση και διατήρηση του φορτίου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στα «σωθικά» τους χρησιμοποιούνται τελευταία τεχνολογίας υλικά που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη μακροζωία της μπαταρίας και την αντοχή της στους κραδασμούς. Το μεγάλο τους βέβαια πλεονέκτημα είναι ότι έρχονται φορτισμένες από το εργοστάσιο και είναι έτοιμες για χρήση, οπότε δεν χρειάζονται πλήρωση υγρών πριν από την πρώτη χρήση, ούτε συμπλήρωση στη συνέχεια, διαδικασίες που αν δεν γίνουν σωστά μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση της μπαταρίας. Τέλος, οι μπαταρίες της σειράς Ready μπορούν να τοποθετηθούν με οποιαδήποτε κλίση, χωρίς τον κίνδυνο διαρροών.  
 

Conventional: Με ξεχωριστό δοχείο για τους ηλεκτρολύτες



Η σειρά Conventional περιλαμβάνει μπαταρίες τεχνολογίας μολύβδου – οξέως, οι οποίες έρχονται με ηλεκτρολύτες συσκευασμένους σε ειδικό δοχείο για την εύκολη πλήρωση των μπαταριών με στόχο την επίτευξη ιδανικών συνθηκών ενεργοποίησης. Αυτό με τη σειρά του έχει θετικό αντίκτυπο στη διάρκεια ζωής αλλά και την σχέση επιδόσεων - αξιοπιστίας της μπαταρίας. Μάλιστα σε κάποιες μπαταρίες, το πλαστικό περίβλημα είναι από ημιδιάφανο πλαστικό για εύκολο έλεγχο της στάθμης των υγρών και συμπλήρωση όταν χρειάζεται προκειμένου να αυτή να βρίσκεται εντός των ορίων που υποδεικνύουν οι ανάλογες γραμμές. Οι μπαταρίες της σειράς Conventional αποτελούν την ιδανική επιλογή όταν απαιτείται μεγάλος χρόνος αποθήκευσης πριν την πρώτη χρήση.
 

MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 59, 54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ρωτήστε περισσότερα