Piaggio Medley: Με κινητήρες τεχνολογίας i-get και σύστημα start-stop

Piaggio Medley: Με κινητήρες τεχνολογίας i-get και σύστημα start-stop

To Piaggio Medley με κινητήρες 125 & 150 κυβικών τεχνολογίας i-get, σύστημα start-stop και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 36 λίτρων αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή για αστικές οικονομικές μετακινήσεις.

Κινητήρες i-get 125 & 150 κυβικών με τεχνολογία start-stop

To Medley είναι εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία των κινητήρων της Piaggio i-get στα 125 και 150 κυβικά εκατοστά. Υδρόψυκτοι με 4 βαλβίδες και ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου εξασφαλίζουν χαμηλή κατανάλωση και πληρούν τις προδιαγραφές euro5. Ο κινητήρας 125 κυβικών. αποδίδει 15 ίππους και 1,2kg-m ροπής, ενώ ο κινητήρας των 150 κυβικών εκ. αποδίδει 16,5 ίππους και 1,5 2kg-m ροπής. Επαναστατικό είναι και το σύστημα «RISS» από την Piaggio. Το σύστημα αυτό επιτρέπει στον κινητήρα κατά την αναμονή του οχήματος σε προσωρινή στάση να σταματά την λειτουργία του ενώ η επαναφορά του γίνεται, απλά με το άνοιγμα του γκαζιού. Τροποποιήσεις έχουν συμβεί και στην μετάδοση CTV για την πλήρη εκμετάλλευση της κίνησης στην μετάδοση.



 

Μεγάλοι τροχοί, ABS και διπλά αμορτισέρ με προφόρτιση ελατηρίων


Το πλαίσιο του Medley είναι κατασκευασμένο από ατσάλινους σωλήνες κι έχουν γίνει ατσάλινες ενισχύσεις για αυξημένη ακαμψία. Οι τροχοί του Medley είναι 16 ιντσών εμπρός με τις διαστάσεις του ελαστικού του να είναι 100/80-16 ενώ πίσω 14 ιντσών με διαστάσεις 120/70-14. Το ABS βρίσκεται στον standard εξοπλισμό του. Ο εμπρός δίσκος των φρένων του είναι 260mm ενώ ο πίσω 240mm και επιβραδύνονται από διπίστονες δαγκάνες προσφέροντας ασφάλεια κατά τα φρεναρίσματα. Μπροστά φοράει τηλεσκοπικό πιρούνι 33mm ενώ πίσω διπλά αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου 5 θέσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

LCD οθόνη, Full Led φωτισμός και χώρος για δύο Full Face κράνη


Νέου σχεδιασμού είναι και ο προβολέας του Medley, ενώ όλα τα φωτιστικά σώματα είναι τύπου Led. Το όργανο ενδείξεων του Medley αποτελείται από μια ευανάγνωστη LCD οθόνη με μπλε φωτισμό. Στην ποδιά του υπάρχει αποθηκευτικός χώρος και θύρα USB ενώ κάτω από το κάθισμά, υπάρχει αποθηκευτικός χώρος 36 λίτρων που χωράει δύο Full Face κράνη. Για το Piaggio Medley υπάρχει η έκδοση «S» που διαφοροποιείται από τις απλές εκδόσεις του μοντέλου. Οι δίσκοι των φρένων του είναι μαργαρίτες και οι δαγκάνες του είναι χρυσές. Στον standard εξοπλισμό του «S» υπάρχουν προσθήκες όπως το σύστημα Piaggio «MIA» που συνδέει το κινητό τηλέφωνο, με την οθόνη ενδείξεων στο τιμόνι μέσω Bluetooth, επιτρέποντας στον αναβάτη να διαχειρίζεται τις ειδοποιήσεις των κλήσεων και των μηνυμάτων του. Διαφορετικά είναι και τα διαθέσιμα χρώματα.

Η τιμή του διαμορφώνεται ως εξής

 

  • Piaggio Medley 125: 3.590 ευρώ
  • Piaggio Mesley-S 125: 3.690 ευρώ
  • Piaggio Medley 150: 3.750 ευρώ
  • Piaggio Medley-S 150: 3.850 ευρώ

Κινητήρες i-get 15 & 16,5ίππων και τεχνολογία start-stop
Μεγάλοι τροχοί, ABS και διπλά αμορτισέρ με προφόρτιση ελατηρίων
LCD οθόνη, Full Led φωτισμός και αποθηκευτικός χώρος για δύο Full Face κράνη
Πόσο «μεγαλύτερο» να γίνει ένα μικρό scooter για την πόλη;