Προωθητική ενέργεια Beverly 300cc ως 31 Ιουλίου

Προωθητική ενέργεια Beverly 300cc ως 31 Ιουλίου

Έκπτωση 200 ευρώ, σε αξεσουάρ, αγορά υπηρεσίας ή στην τιμή λιανικής
Ισχύει και με το χρηματοδοτικό των 91ευρώ/μήνα
Συνεχίζει το Beverly να είναι το πρώτο 300άρη σε πωλήσεις
Χαμηλή κατανάλωση και μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι τα πλεονεκτήματα του

Έκπτωση 200 ευρώ, σε αξεσουάρ, αγορά υπηρεσίας ή στην τιμή λιανικής

Συνεχίζεται για λίγες ημέρες ακόμα η προωθητική ενέργεια των 200€ για το Piaggio Bevelry 300, το οποίο κοστίζει 5299€ στην απλή έκδοση και 5399€ στις εκδόσεις S και Deep Black. Σε οποιαδήποτε έκδοση του Beverly 300, έχετε έκπτωση 200€ την οποία μπορείτε να την χρησιμοποιείτε όπως θέλετε. Την έκπτωση μπορείτε την πάρετε είτε σε αξεσουάρ είτε στην τιμή λιανικής είτε σε κάποια άλλη υπηρεσία της Piaggio. Το θετικό της προωθητικής ενέργειας είναι πως μπορεί να  συνδυαστεί και με άλλες ενέργειες της Piaggio ή των Dealer και να επωφεληθείτε διπλά.
 

Ισχύει και με το χρηματοδοτικό των 91ευρώ/μήνα

Όπως αναφέραμε και παραπάνω η προωθητική ενέργεια συνδυάζεται με οποιαδήποτε άλλη ενέργεια της Piaggio ή του Dealer Που θα επισκεφτείτε. Μία τέτοια ενέργεια είναι και το νέο χρηματοδοτικό της Piaggio, που μπορείτε να το αποκτήσετε με 91ευρώ τον μήνα. Η Συγκεκριμένη προσφορά δεν είναι σταθερή, αφού η τελική τιμή της δόσης εξαρτάται από το ποσό που θα δώσετε προκαταβολή. Για την ενέργεια που διαφημίζει η Piaggio αφορά 1529 ευρώ προκαταβολή, με διάρκεια αποπληρωμής 36 μήνες, την μηνιαία δόση να ανέρχεται στα 90,72 και την τελευταία δόση να είναι 1529 ευρώ, την οποία αν δεν τα έχεις, έχεις την δυνατότητα να την αναχρηματοδοτήσεις στο τέλος (σε λίγες ακόμα δόσεις δηλαδή).
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνεχίζει το Beverly να είναι το πρώτο 300άρη σε πωλήσεις

Το Beverly 300 είναι το απόλυτο Best Seller στα 300cc εδώ και πολλά χρόνια, έχει μία πετυχημένη πορεία 23 χρονών στην Ελληνική αγορά, που στην πρόσφατη ανανέωση το 2021, αναβαθμίστηκε σε όλα τα επίπεδα, αλλά κυρίως στον κινητήρα που υστερούσε σε ιπποδύναμη. Διατηρώντας όλα τα στοιχεία ασφαλείας, που είχε όπως το standard traction control προσθέτοντας μία οθόνη πολλαπλών ενδείξεων που συνδέεται με το κινητό, βάζοντας μία ανάρτηση εστιασμένη στην άνεση, η Piaggio όχι απλά κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη θέση των πωλήσεων αλλά και να αποκτήσει μεγάλη από τον ανταγωνισμό. Το ίδιο ακριβώς έχει πετύχει και το Bevelry 400 στην αντίστοιχη κατηγορία των 400cc.
 

Χαμηλή κατανάλωση και μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι τα πλεονεκτήματα του

Το βασικό που βελτιώθηκε στην ανανέωση του το 2021, όπως είπαμε ήταν ο κινητήρας, ο οποίος έγινε Euro 5 και αποδίδει πλέον 25,6 ίππους. Όμως αυτό δεν είναι το πλεονέκτημα του Beverly, ήταν το βασικό μειονέκτημα το οποίο εξαλείφτηκε σε ένα ποσοστό. Το Bevelry 300 εκτός από τα διαχρονικά πλεονεκτήματα του όπως είναι η αξεπέραστη σχεδίαση του, την οποία δεν έχει καταφέρει να την ανταγωνιστεί κανένας στην αγορά των Scooter, συνδυάζει χαμηλή κατανάλωση την οποία έχουμε μετρήσει σε πραγματικές συνθήκες στα 3,2 λίτρα αλλά και έναν από τους μεγαλύτερους χώρους της κατηγορίας κάτω από την σέλα να φτάνει τα 42 λίτρα (Μέτρηση MotoΤρίτη που μετράει με ακρίβεια τα λίτρα κάτω από την σέλα των Scooter) και με την πολύ καλή εργονομία της να είναι ένα από τα ελάχιστα Scooter που να χωράει 2 Full face κάτω από την σέλα. Σε αυτά προσθέστε τα παραπάνω που αναφέραμε και έχετε τον λόγο που το Beverly είναι τόσο ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Διαβάστε περισσότερα για το Piaggio Bevelry