net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πέντε μέρες κόλασης μας υπόσχονται οι διοργανωτές των Romaniacs.

Για όποιον νομίζει ότι η εντουράδα στο δάσος μπορεί να είναι εύκολη, υπάρχει το Hard Enduro.

Ο τερματισμός και μόνο σε έναν τέτοιο αγώνα είναι κάτι παραπάνω από μετάλλιο!

Red Bull Romaniacs: Δήλωσε συμμετοχή!

Με δώδεκα χρόνια ιστορίας ο αγώνας με την ξεχωριστή θέση στο καλεντάρι των απανταχού φίλων του Εxtreme Εnduro επιστρέφει τον ερχόμενο Ιούλιο, με τις εγγραφές να έχουν ήδη ξεκινήσει.

 
Από τις 12 έως τις 16 Ιουλίου του 2016 μερικές εκατοντάδες extreme αναβάτες Enduro θα βρεθούν για άλλη μια φορά στους πρόποδες των Καρπάθιων Oρέων στο κέντρο της Ρουμανίας για να τρέξουν στην 12η εκδοχή του Red Bull Romaniacs. Από σήμερα άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής για κάθε αναβάτη που θέλει να ζήσει μία οδηγική εμπειρία ζωής στα βουνά της Ρουμανίας.

Για αυτούς που δε γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, το Red Bull Romaniacs θεωρείται ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους πολυήμερους αγώνες Hard Enduro στον κόσμο που κάθε χρονιά φιλοξενεί μερικές εκατοντάδες extreme «εντουράδες» οι οποίοι παλεύουν για τον τερματισμό πλάι στους κορυφαίους του είδους.

Μία ημέρα στα τεχνητά βράχια και τα απίστευτα εμπόδια του Προλόγου και άλλες τέσσερις μέρες χωρίς τελειωμό στα αδύνατα μονοπάτια των ψηλών βουνών γύρω από το Sibiu είναι ικανά να κάνουν ακόμη και τους πιο σκληρούς άνδρες να ραγίσουν. Με το όνειρο και μόνο του τερματισμού να παραμένει βαθιά χαραγμένο στην καρδιά και το μυαλό μιας τεράστιας μερίδας αναβατών Εnduro, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής: www.redbullromaniacs.com/for-riders/regulations-2016/ 
Δήλωση συμμετοχής: www.redbullromaniacs.com/start/registrations-2016/ 

 

ENDURO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ