Revit Lava H2O

Τα γάντια μοτοσικλέτας Lava H2O προσφέρουν ιδανική προστασία χεριών για να σας ξεπεράσουν τους πιο κρύους μήνες.

Καλύπτουν τις βασικές σας ανάγκες κατά τις μετακινήσεις σας και προσφέρουν έναν ισορροπημένο συνδυασμό άνεσης και ελέγχου.

Η σταθερή επένδυση Fiberfill σας προσφέρει τη σωστή ποσότητα ζεστασιάς, αλλά δεν εμποδίζει τη λειτουργία του τιμονιού σας. Το τύλιγμα των χεριών σας με άνεση γίνεται μέσω της επένδυσης από ψηλής ποιότητας γούνα ενώ η 100% αδιαβροχοποίηση προέρχεται από μεμβράνη hydratex. Αυτά τα γάντια μοτοσικλέτας περιέχουν έναν υαλοκαθαριστήρα που περιλαμβάνεται για να σκουπίζει τις σταγόνες βροχής που περιορίζουν την όρασή σας τις βροχερές μέρες. Τα χέρια σας προστατεύονται καλά με ένα άνετο προστατευτικό μαλακών αρθρώσεων TPR σε συνδυασμό με προστασία αντίχειρα Temperfoam. Η παλάμη προσφέρει προστασία διπλής στρώσης χάρη στη συμπερίληψη Temperfoam και PWR Shell.

Περιλαμβάνεται αντανάκλαση στα δάχτυλα και αντανακλαστικά λογότυπα στο επάνω μέρος του χεριού και της μανσέτας για να παραμείνετε πιο ορατοί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν στον καρπό και το ελαστικό υλικό προσφέρει άνετη εφαρμογή στην πόλη. Δεν χρειάζεται να τα αφαιρείτε όταν χρησιμοποιείτε οθόνη αφής λόγω του υφάσματος Connect Finger Tip στον δείκτη και τον αντίχειρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Μάθετε περισσότερα >>>
MPS Manolakakis
IΔOMENEΩΣ 114, 13122, ΙΛΙΟΝ