Ευρύχωρη η σέλα, αλλά στο εμπρός τμήμα θυσιάστηκε αφρώδες για χάρη του χαμηλού ύψους της. Μεγάλο και άνετο το τμήμα του συνεπιβάτη.

Ο χώρος κάτω από τη σέλα ταιριάζει απόλυτα στο ύφος του τουριστικού scooter και μπορεί να αποθηκεύσει 2 full face κράνη.

Aνεση – Εργονομία: Εξοπλισμένο κατάλληλα

Το Cruisym διαθέτει  πλήθος χαρακτηριστικών, που προσφέρουν άνεση και ευκολίες στις μετακινήσεις του αναβάτη. Η σέλα του είναι ευρύχωρη, ως οφείλει να είναι σε ένα τουριστικό scooter που προορίζεται για πολλαπλές χρήσεις. Βέβαια, το αφρώδες θα μπορούσε να είναι περισσότερο, καθώς απ`ότι φαίνεται θυσιάστηκε για χάρη του χαμηλότερου ύψους της σέλας. Το πίσω τμήμα είναι αρκετά μεγάλο και σε συνδυασμό με τις μεγάλες χειρολαβές, θα βολέψουν άψογα τον συνεπιβάτη που θα ευχαριστηθεί την διαμονή του πάνω στο Cruisym. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα επαρκεί για να φιλοξενήσει 2 full face κράνη, ενώ στο εμπρός μέρος υπάρχει ένα ντουλαπάκι για μικροαντικείμενα, στο εσωτερικό του οποίου βρίσκεται μια υποδοχή για USB και μια υποδοχή 12V για φόρτιση των ηλεκτρικών συσκευών. 

Οι καθρέφτες είναι αναδιπλούμενοι με ενσωματωμένα φλας LED και ο ανεμοθώρακας ρυθμίζεται σε 2 θέσεις για να προσφέρει προστασία σε όλους τους τύπους αναβατών. Ο μαγνητικός διακόπτης,  εκτός από τις διάφορες λειτουργίες που επιτελεί, ασφαλίζει επαρκώς την κλειδαριά. Οι εργονομικοί διακόπτες διαθέτουν όλα τα απαραίτητα, καθώς και ένα έξτρα μπουτόν στο αριστερό μέρος του τιμονιού για το άνοιγμα της σέλας, εκτός από τον κλασικό τρόπο με το γύρισμα του κλειδιού. Στο στάνταρ εξοπλισμός ανήκουν το κεντρικό, αλλά και το πλαϊνό σταντ με διακόπτη λειτουργίας. Εντυπωσιακά είναι τα όργανα ελέγχου, που αποτελούνται από δύο μεγάλες οθόνες με ταχύμετρο και στροφόμετρο σε αναλογική μορφή, και από μια μικρότερη ψηφιακή οθόνη που φέρει ενδείξεις, για την στάθμη καυσίμου, τη θερμοκρασία του κινητήρα, ολικό και μερικό χιλιομετρητή. 

Σύμφωνα με την εταιρία, προσφέρουν δυνατότητα σύνδεσης με Smartphone και με action camera, αλλά δεν είναι διαθέσιμη, προς το παρόν, η αντίστοιχη εφαρμογή από την Sym.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA