Skourtas Moto- 40 Χρόνια στο χώρο της μοτοσυκλέτας

Skourtas Moto- 40 Χρόνια στο χώρο της μοτοσυκλέτας

Στο κατάστημα Skourtas Moto θα βρείτε όλα τα προϊόντα που χρειάζεται ο σύγχρονος αναβάτης για αυτόν και την μοτοσυκλέτα

Έπειτα από 40 χρόνια διαρκής παρουσίας της οικογένειας Σκούρτα στον χώρο της μοτοσυκλέτας, ο ένας εκ των γιών του Σάκη Σκούρτα, Θωμάς Σκούρτας επεκτείνει τις δραστηριότητες της οικογενειακής επιχείρησης με νέο κατάστημα στον Κορυδαλλό (πολύ κοντά στο μαγαζί της οικογένειας Suzuki Skourtas Family) με προτάσεις, λύσεις και πολύ καλές προσφορές για τη μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη.

Στη Skourtas Moto σκοπός είναι η εξυπηρέτηση οποιουδήποτε αναβάτη οπουδήποτε και αν βρίσκεται άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά καλύπτοντας όλες τις ανάγκες αναβάτη και μοτοσυκλέτας. Από εξοπλισμό αναβάτη μέχρι προϊόντα βελτίωσης και αναλώσιμα, το αγοραστικό κοινό μπορεί να βρει μια μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές με άμεση εξυπηρέτηση. Είτε πρόκειται για αστική είτε για τουριστική χρήση, στα καταστήματα Skourtas, καθώς και στο eshop, διατίθεται μια πληθώρα προϊόντων και τιμών.

Στο κατάστημα της Skourtas Moto θα βρείτε μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ, είδη ένδυσης, κράνη, είδη βελτίωσης και ότι άλλο χρειάζεται ένας σύγχρονος αναβάτης.
Ενημερωθείτε για αφίξεις νέων προϊόντων και προσφορές μόνο με ένα απλό τηλεφώνημα: 2110025419 ή  στο skourtasmoto.gr καθώς και στο φυσικό κατάστημα Γρ. Λαμπράκη 165, Κορυδαλλός.