Φωτογραφία της αρχικής Suzuki Katana. Πόσο μπορεί να μοιάζει σε αυτή το νέο μοντέλο;

Suzuki Katana 2019: Φήμες για Intermot

H «σεναριολογία» συνεχίζεται για την επιστροφή ενός εικονικού μοντέλου της Suzuki! Τι ακριβώς περιμένουμε τώρα;

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

38 χρόνια μετά την πρώτη του παρουσίαση, οι φήμες για την επιστροφή του Suzuki Katana είναι  ισχυρότερες από ποτέ και μάλιστα κάνουν λόγο  για εμφάνιση ακριβώς εκεί, όπου έγινε και η παρθενική του: Στην έκθεση της Intermot. Έτσι επιμένουν οι Ιάπωνες δημοσιογράφοι, ενώ φαίνεται ότι και Ιταλικές πηγές συμφωνούν πλέον με αυτό το ενδεχόμενο.

Από την Suzuki έχουμε δει κατά καιρούς αρκετό υλικό που έχει κατατεθεί για κατοχύρωση, οπότε οι υποθέσεις που μπορούν να γίνουν είναι πολλές. Ωστόσο, όσον αφορά το νέο Katana, οι πιθανότητες συγκλίνουν στο ότι μιλάμε για μια νέα στυλιστική ενσάρκωση, της GSX-S1000. ¶ρα λοιπόν, μιλάμε για μια νέα sport μοτοσυκλέτα δρόμου, με απόδοση κοντά στους 150 ίππους και ανάλογο στήσιμο, η οποά θα διαφοροποιηθεί κυρίως στο επίπεδο του σχεδιασμού από το μοντέλο βάσης. 

Μην ξεχνάμε ωστόσο, ότι περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η Suzuki, με την περίφημη turbo μοτοσυκλέτα της. Όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες μιλούν για πρώτη εμφάνισή της φέτος και δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι η νέα «Katana» θα έχει αυτή την μορφή.

Και για όσους δεν γνωρίζουν, η Katana ήταν μια σπορ μοτοσυκλέτα που η Suzuki αποκάλυψε το 1980, στην έκθεση της Κολωνίας. Η πρώτη μοτοσυκλέτα με αυτό το όνομα είχε τετρακύλινδρο κινητήρα 1.100 κ.εκ. και είχε σχεδιαστεί σε  ριζοσπαστικές για την εποχή γραμμές, από Γερμανική πένα της Target Design.