Μικρές αλλαγές στα enduro μοντέλα του 2019 ανακοίνωσε η Husqvarna.

Μικρές αλλαγές στα enduro μοντέλα του 2019 ανακοίνωσε η Husqvarna

Μικρές αλλαγές στα enduro μοντέλα του 2019 ανακοίνωσε η Husqvarna

Τα νέα Husqvarna Enduro 2019

Παρουσιάστηκε και επίσημα η γκάμα των enduro μοτοσυκλετών από την Husqvarna για το 2019. Ποιες είναι οι αλλαγές που φέρουν τα μοντέλα;

Η Husqvarna με κάθε επισημότητα προχώρησε στην αποκάλυψη των Enduro μοντέλων της για το 2019. Πρόκειται για συνολικά 7 μοτοσυκλέτες, δίχρονες και τετράχρονες, με σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Οι αναρτήσεις στις νέες μοτοσυκλέτες είναι επαναρυθμισμένες  και για τα μοντέλα 2019, η WP φέρνει νέο setup στα πιρούνια Xplor των 48 χιλιοστών και τα αμορτισέρ DCC. Οι ρυθμίσεις είναι σφιχτότερες προκειμένου οι αναρτήσεις να μην τερματίζουν εύκολα στα δύσκολα τερέν.
Ακόμα, στα μοντέλα TX 125 και TE150 ο συμπλέκτης είναι νέος τύπου διαφράγματος, ενώ όλη η γκάμα επωφελείται από ένα νέο καπάκι συμπλέκτη με καλύτερα χαρακτηριστικά φθοράς.

Όλα τα μοντέλα με τετράχρονους κινητήρες φέρουν σύστημα traction control, ενώ τα δίχρονα ΤΕ250 και ΤΕ300 τροφοδοτούνται με ψεκασμό καυσίμου. Παράλληλα, όλα τα μοντέλα πλήν του ΤΧ125, φέρουν στάνταρ ηλεκτρική μίζα. 

Όλα τα μοντέλα του 2019 θα φέρουν  νέα γραφικά, ενώ η Husqvarna παράλληλα με τα μοντέλα ανακοινώνει και μια νέα σειρά ρουχισμού αγώνων και καθημερινότητας, για τους φίλους της εταιρείας.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, τα μοντέλα MY19 Enduro θα είναι σύντομα διαθέσιμα στο δίκτυο αντιπροσώπων Husqvarna.