Τακάκια Kevlar Premier P303.SC

Τακάκια Kevlar Premier P303.SC

Τακάκια φρένων υψηλής απόδοσης από την εταιρία Premier, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ιστορία που ξεπερνά τις 9 δεκαετίες και διαθέτει στη φαρέτρα της σημαντικά επιτεύγματα με έμφαση στα υλικά τριβής.

Το πιο επιτυχημένο υλικό γενικής χρήσης της Premier, τα τακάκια  της σειράς "P", είναι ένα σκληρό οργανικό υλικό με βάση το Kevlar που δίνει εξαιρετικό φρενάρισμα.
 
Χαρακτηριστικά σειράς P-Kevlar
1) H εξαιρετική θερμομόνωση, καταστέλλει την αύξηση της θερμοκρασίας αποτρέποντας το βρασμό των υγρών φρένου.
2) Τεχνητή ίνα Kevlar, πολύ ελαστική με εξαιρετική αντοχή στη φθορά χωρίς αλλοίωση στην δισκόπλακα και αθόρυβη λειτουργία καθιστώντας τη ιδανικό υλικό για τακάκια φρένων.
3) Η ανθεκτικότητα βελτιώνεται σημαντικά σε σύγκριση με τα τακάκια που κατασκευάζονται από ημι-μεταλλικά ή φυσικά υλικά.
4)  Έχει εξαιρετική δύναμη πέδησης σε υψηλή ταχύτητα και ταυτόχρονα αντοχή στο χρόνο.
5) Ήταν ευρέως γνωστό ότι ο Kevlar ήταν ένα πολύ καλό υλικό για τακάκια δίσκων, αλλά ήταν τόσο ακριβό που μέχρι τώρα χρησιμοποιείται σε πολύ μικρές ποσότητες.  (Η σειρά Premier P περιέχει περίπου 80% κατ`όγκο)
 
Tα τακάκια της Premier καλύπτουν όλες τις ανάγκες των αναβατών μοτοσυκλέτας & scooter. Οργανικά, ηµιµεταλλικά, race, αλλά και ειδική σειρά SC για scooter.
 
Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι είναι πιστοποιημένα από τις κύριες αρχές πιστοποίησης βάσει αυτών των προτύπων : Το γερμανικό T.Ü.V. &  ECE R90.
 

ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5,
14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ,

Ρωτήστε περισσότερα