Test Nordcode Himalayan: Με προστατευτικά και στο θώρακα

- Γνήσιο 4 εποχών από υψηλής αντοχής πολυεστέρα και πολυαμίδιο.
- Αφαιρούμενη επένδυση και αεραγωγοί για να προσαρμόζεται στις αλλαγές του καιρού.
- Level 2 προστατευτικά σε ώμους αγκώνες και πλάτη και προστατευτικά θώρακα.
- Πρακτικό τσεπάκι στο μανίκι

Τιμή: 269 ευρώ

Τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει πολλά προϊόντα της Nordcode από τα χέρια μας, οπότε μπορούμε να πούμε ότι είναι μια εταιρεία που επενδύει στη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της τα οποία εντυπωσιάζουν όχι μόνο στα χαρτιά με τα χαρακτηριστικά τους, αλλά και την πράξη με την αποτελεσματικότητά τους. Ταυτόχρονα έχουν ιδιαίτερα προσεγμένη εμφάνιση, ενώ οι τιμές τους κυμαίνονται σε απολύτως λογικά πλαίσια. Μια από τις τελευταίες προσθήκες στον κατάλογο της Nordcode είναι το Himalayan, το οποίο τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας, αποτελώντας ουσιαστικά τη ναυαρχίδα σε επίπεδο τεχνολογίας, υλικών και προδιαγραφών.
 

Γνήσιο 4 εποχών από υψηλής αντοχής πολυεστέρα και πολυαμίδιο

Το Himalayan είναι ένα μπουφάν 4 εποχών κατασκευασμένο από υψηλής αντοχής πολυεστέρα και ελαστικό πολυαμίδιο συνδυασμός που εγγυάται εξαιρετική αντοχή στην τριβή. Το βάρος των 3.870 γραμμαρίων είναι κάπως υψηλό για τα δεδομένα της κατηγορίας, αλλά αυτό θα σε απασχολήσει μόνο αν χρειαστεί να το κουβαλήσεις στα χέρια. Δίνει μεγάλο εύρος ρυθμίσεων προκειμένου να το φέρεις στα μέτρα σου. Αρχικά έχουμε ιμάντες ρύθμισης στη μέση και ελαστικό κορδόνι στο τελείωμα, ενώ ακόμα δυο ιμάντες και velcro υπάρχουν σε κάθε μανίκι. Ρυθμιζόμενος είναι και ο γιακάς με το σύστημα SmartFit και το κουμπί 5 θέσεων. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να μπορείς γρήγορα να πετύχεις την τέλεια εφαρμογή με το μπουφάν να γίνεται ένα με το σώμα σου προσφέροντας υψηλά επίπεδα άνεσης και ελευθερίας κινήσεων.

Αφαιρούμενη επένδυση και αεραγωγοί για να προσαρμόζεται στις αλλαγές του καιρού.

Ένα μπουφάν 4 εποχών καλείται να διαχειριστεί μεγάλο εύρος θερμοκρασιών, οπότε πρέπει να μπορεί να προσαρμόζεται στις αλλαγές του καιρού. Η αφαιρούμενη θερμική επένδυση προσφέρει την απαραίτητη ζεστασιά τους κρύους μήνες, ενώ η επίσης αφαιρούμενη αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη REISSA φροντίζει για την προστασία από τα στοιχεία της φύσης. Όταν οι θερμοκρασίες αρχίσουν να ανεβαίνουν μπορείς να ανοίξεις τους αεραγωγούς στα μανίκια και τον θώρακα, με τους τελευταίους να διαθέτουν το μαγνητικό κούμπωμα AirSpeed που δεν επιτρέπει στο ύφασμα να κλείσει σκεπάζοντας τα διάτρητα πάνελ εν κινήσει. Εντυπωσιακού μεγέθους είναι ο εξαερισμός της πλάτης με το διάτρητο τμήμα να καλύπτει τα ¾, ενώ το ύφασμα που το καλύπτει διπλώνει σε ρολό και αποθηκεύεται σε ειδικά διαμορφωμένη «θήκη».  
 

Πρακτικό τσεπάκι στο μανίκι

Σε επίπεδο αποθηκευτικών χώρων παίρνει άριστα αφού διαθέτει μπόλικες τσέπες μέσα κι έξω. Οι δυο βασικές εξωτερικές τσέπες είναι διπλές, καθώς υπάρχει ένας αποθηκευτικός χώρος που είναι προσβάσιμος από το πλάι και άλλος ένας από το επάνω μέρος, ο οποίος μάλιστα προστατεύεται από υφασμάτινο φλαπ που δεν αφήνει το νερό να εισχωρήσει. Λίγο πιο πάνω έχουμε ακόμα δυο αδιάβροχες τσέπες, οι οποίες έχουν διπλό ρόλο, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν αεραγωγοί και μάλιστα διαθέτουν κουμπί στο εσωτερικό που σου επιτρέπει να ρυθμίζεις το πόσο ανοικτοί θα μένουν. Πολύ πρακτικό αποδείχτηκε το μικρό τσεπάκι στο αριστερό μανίκι, το οποίο είναι διάφανο, οπότε βλέπεις τα κουμπιά σε περίπτωση που έχεις εκεί κάποιο χειριστήριο για γκαραζόπορτα. Στο κάτω μέρος της πλάτης έχουμε μεγάλη cargo τσέπη που θα χωρέσει εύκολα ένα σετ αδιάβροχα ή άλλα αντικείμενα. Στο εσωτερικό υπάρχει μια θήκη γράφων και μια θήκη κινητού από neoprene, οι οποίες όμως βρίσκονται στην θερμική επένδυση, οπότε καταργούνται όταν την αφαιρέσεις.

Συνέχεια του άρθρου >>>
MOTO MARKET A.E.
Θησέως 25, 17671, ΑΘΗΝΑ

Ρωτήστε περισσότερα