• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test γάντια Five Stunt Evo2: Με τεχνολογία από τα κράνη

Με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, τεχνολογία που συναντάμε στα κράνη και εντυπωσιακή διαπνοή, τα Stunt Evo2 της Five επαναπροσδιορίζουν τα καλοκαιρινά γάντια.

Δοκιμάζουμε τα καλοκαιρινά γάντια Five Stunt Evo2

Τιμή: 89.90 ευρώ 

Η Five είναι μια Γαλλική εταιρεία που για περισσότερα από 15 χρόνια κατασκευάζει γάντια αποκλειστικά για μοτοσυκλετιστική χρήση με γνώμονα την κορυφαία ποιότητα, την καινοτομία και φυσικά την απόλυτη ασφάλεια. Το Stunt ήταν ένα από τα best seller προϊόντα της που έκανε γνωστή την εταιρεία και βοήθησε στο να εδραιωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένα τόσο επιτυχημένο γάντι δεν θα μπορούσε παρά να εξελιχθεί, οπότε στη συνέχεια ήρθε το Stunt Evo και πλέον φτάσαμε στην τρίτη γενιά με το Stunt Evo2, που είναι εμπνευσμένο από τα κράνη μοτοσυκλέτας και το οποίο παραλάβαμε από το Moto Market.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

3 εξωτερικά περιβλήματα για σωστή εφαρμογή ανάλογα με το μέγεθος

Οι σχεδιαστές της Five ήθελαν να δημιουργήσουν ένα λεπτό, καλοκαιρινό γάντι που θα προσφέρει την ασφάλεια ενός αγωνιστικού γαντιού, αλλά ταυτόχρονα θα είναι εξαιρετικά άνετο και κατάλληλο για καθημερινή χρήση εντός ή εκτός πόλης. Για να γίνει αυτό εφικτό χρησιμοποιήθηκαν διαφορετικά υλικά και τεχνολογία που συναντάμε στα κράνη. Πιο συγκεκριμένα, το “κέλυφος” είναι το τελευταίας γενιάς AirgoProtech, το οποίο μάλιστα κατασκευάζεται σε 3 διαφορετικά μεγέθη που δίνουν 4 νούμερα από Μ έως XXL και όπως τα κράνη αποτελείται από ένα πιο σκληρό εξωτερικό περίβλημα, ενώ το εσωτερικό είναι πιο μαλακό και δεν εμποδίζει τη ροή αέρα. Το εξωτερικό περίβλημα προστατεύει σε περίπτωση πτώσης, ενώ το εσωτερικό φροντίζει για την ομοιόμορφη κατανομή των δυνάμεων, όπως ακριβώς κάνει το EPS στα κράνη.

Πολύ λεπτό με κορυφαία απόδοση τις ζεστές ημέρες

Στα περισσότερα γάντια, ακόμα και στα διάτρητα, κάτω από το περίβλημα τοποθετείται αφρώδες υλικό για μεγαλύτερη άνεση, όμως το υλικό αυτό εμποδίζει τη ροή αέρα. Αυτό όμως δεν συμβαίνει με τα Stunt Evo2, καθώς το εργονομικό τους σχήμα και τα μαλακά υλικά που συνθέτουν το “κέλυφος”, καταργούν την ανάγκη χρήσης αφρώδους υλικού. Υπάρχει μόνο μια λεπτή φόδρα που φιλτράρει τον αέρα και φροντίζει για την άνεση στο σημείο που το χέρι εφάπτεται στα προστατευτικά στο πάνω μέρος, τα οποία φυσικά ακολουθούν την φυσική ανατομία. Το αποτέλεσμα γίνεται άμεσα αντιληπτό στην πράξη, καθώς τόσο καλή ροή αέρα σπάνια συναντάμε, ακόμα και σε γάντια εντελώς διάτρητα. Ταυτόχρονα, το γάντι είναι τόσο λεπτό που δεν χρειάζεται να το βγάλεις όταν π.χ. Ψάχνεις το χειριστήριο της γκαραζόπορτας ή ψιλά για τα διόδια.


 

Παλάμη από γνήσιο δέρμα για μεγαλύτερη αντοχή

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε συχνά με τα καλοκαιρινά γάντια είναι η γρήγορη φθορά τους. Οι άνθρωποι της Five το έχουν ξεπεράσει χρησιμοποιώντας γνήσιο δέρμα για να καλύψουν όλη την παλάμη, ενώ υπάρχει έξτρα ύφασμα στο σημείο επαφής με τα γριπ. Το γάντι αγκαλιάζει σωστά όλο το χέρι και έχει τόσο καλή εφαρμογή που είναι σαν να μην το φοράς, ενώ έχεις ξεκάθαρη αίσθηση από το τιμόνι και τα χειριστήρια. Το κλείσιμό του γίνεται με velcro και υπάρχει ένα μικρό “γλωσσάκι” από όπου μπορείς να τραβήξεις το γάντι για να εφαρμόσει σωστά. Χαμηλά στις παλάμες υπάρχουν “γλίστρες” για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε την τεχνολογία Touch Screen στον δείκτη και τον αντίχειρα που επιτρέπει τη χρήση οθονών αφής.

Η άποψή μας

Το Stunt Evo2 είναι ένα premium καλοκαιρινό γάντι για όσους δεν κάνουν συμβιβασμούς στην ασφάλεια. Μπορεί η τιμή του να το τοποθετεί στο άνω άκρο της κατηγορίας, αλλά είναι ένα γάντι που χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα αντέξει πολλά καλοκαίρια με καθημερινή χρήση. Είναι άνετο, πρακτικό και εξαιρετικά αποτελεσματικό στη ζέστη, ενώ προσφέρει κορυφαία ασφάλεια.

Five Stunt Evo2
3 εξωτερικά περιβλήματα για σωστή εφαρμογή ανάλογα με το μέγεθος
Παλάμη από γνήσιο δέρμα για μεγαλύτερη αντοχή 
Προστατευτικά στις αρθρώσεις και γλίστρα στην παλάμη
Πολύ λεπτό με κορυφαία αίσθηση και απόδοση τις ζεστές ημέρες

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MOTO MARKET
ΒΙ.ΠΕ ΣΙΝΔΟΥ,
57400, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,

Ρωτήστε περισσότερα