Θα βρείτε όλα τα Kymco, Voge και Peugeot στα καταστήματα MOTO ΝΟΜΙΚΟΣ

Θα βρείτε όλα τα Kymco, Voge και Peugeot στα καταστήματα MOTO ΝΟΜΙΚΟΣ

Ο Κώστας Νομικός, καθιερωμένος στον χώρο της μοτοσυκλέτας, φροντίζει πάντα ώστε να προσφέρει στο πιστό και απαιτητικό του πελατολόγιο, νέες επιλογές. Τώρα μάλιστα, μεταξύ άλλων, έχει άμεση διαθεσιμότητα για ολόκληρη τη γκάμα των Kymco, Voge και Peugeot.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

YAMAHA: MT-03 με νέα μειωμένη τιμή 5.600Ε

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

VOGE: 3000DS Με δώρο top case αλουμινίου.

Τα καταστήματα MOTO ΝΟΜΙΚΟΣ έχουν εδραιωθεί στην αγορά του δικύκλου, προσφέροντας λύσεις για τον κάθε αναβάτη και τις ανάγκες του. Συνεργαζόμενοι με μεγάλες εταιρείες όπως Honda, ΥamahaKymco, Peugeot, Voge κ.α. διαθέτουν τώρα ολόκληρες τις γκάμες των Voge, Kymco και Peugeot για άμεση παραλαβή, με δημοφιλή μοντέλα όπως: το πολυαναμενόμενο 900 DSX της Voge, Το νέο Skytown 125 της Kymco με τις καλύτερες επιδόσεις στα scooters 125cc και το κομψό ρετρό Django της Peugeot.

Εκτός από εμπορία μοτοσυκλετών στα καταστήματα MOTO ΝΟΜΙΚΟΣ, θα βρείτε και πληθώρα γνήσιων αξεσουάρ, όπως επίσης και είδη ένδυσης αναβάτη. Παράλληλα μπορείτε να εμπιστευτείτε το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό για το service του scooter ή της μοτοσυκλέτας σας, με τους μηχανικούς να ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες, χρησιμοποιώντας σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα εντοπισμού προβλημάτων.


Όλα τα scooters της Kymco διαθέσιμα

Η MOTO NOMIKOS  ανήκει στο επίσημο πανελλαδικό δίκτυο των Honda, ΥamahaKymcoPeugeot και Voge και εξυπηρετεί σε κάθε τομέα (εμπορία, ανταλλακτικά, service, after sales) τους πελάτες της.

Η σταθερή προτίμηση που δείχνει στην ΜΟΤΟ ΝΟΜΙΚΟΣ για 5 και πλέον δεκαετίες το κοινό της, αποδεικνύει την υπόσχεση της εταιρείας να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.



Και τα δίκυκλα της Peugeot διαθέσιμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΜΟΤΟ ΝΟΜΙΚΟΣ 

Διεύθυνση:
Γρ. Λαμπράκη 94, Κορυδαλλός

Τηλέφωνα:
210 56 20 907-9
210 56 17 620
210 56 17 732

Email:
info@motonomikos.gr
nom@otenet.gr