Το Voge DS525X ετοιμοπαράδοτο σε τιμή προπαραγγελίας στην Damian Racing

Το Voge DS525X ετοιμοπαράδοτο σε τιμή προπαραγγελίας στην Damian Racing

Εάν έχεις βάλει στο μάτι το Best Seller DS 525X της Voge, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να το αποκτήσεις στην Damian Racing στην προνομιακή τιμή προπαραγγελίας των 5.995 ευρώ.

VOGE: 300DS Με δώρο top case αλουμινίου.

Το Voge DS 525X είναι ένα μοντέλο που πραγματικά "αγκάλιασε" η ελληνική αγορά, αφού έχει καταγράψει μεγάλο αριθμό πωλήσεων καταλαμβάνοντας και την πρώτη θέση στην κατηγορία του (Α2 adventure) τον μήνα Απρίλιο. Αποτελεί το πιο "μοσχοπουλημένο" μοντέλο της νεοφερμένης στην Ελλάδα Voge και έχει αποδείξει την αξία του, με ολοένα και περισσότερους αναβάτες να το εμπιστεύονται για τις καθημερινές τους μετακινήσεις και τα ταξίδια τους.


Η όψη του DS 525X παραπέμπει σε μοτοσυκλέτα μεγαλύτερου κυβισμού

Εξοπλίζεται με έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 494cc με ψεκασμό της Bosch, που αποδίδει 48 άλογα, τα μέγιστα επιτρεπόμενα για την Α2 κατηγορία και ροπή 44,5 Nm. Με την κατανάλωσή του να κυμαίνεται στα 4,4λ/100χλμ, σύμφωνα με τις μετρήσεις του Moto Τρίτη και το ρεζερβουάρ των 17 λίτρων, η αυτονομία του μπορεί να ξεπεράσει τα 380 χιλιόμετρα, στοιχείο πολύ θετικό για τα ταξίδια σε απομακρυσμένους προορισμούς. Στον στάνταρ εξοπλισμό του υπάρχει πολλή "προίκα" για τα δεδομένα της κατηγορίας, ο οποίος μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: Traction Control, σύστημα ελέγχου πίεσης και θερμοκρασίας ελαστικών, Full LED φωτισμό & προβολάκια ομίχλης, μεγάλη LCD οθόνη με συνδεσιμότητα, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, κεντρικό σταντ και κάγκελα προστασίας. Λαμβάνοντας υπόψη τον εξοπλισμό του και τις μεγάλες αναρτήσεις με το ανεστραμμένο πιρούνι 41 χλστ της KYB εμπρός, το βάρος των 192 κιλών με την μοτοσυκλέτα άδεια, αποτελεί ένα πολύ καλό νούμερο, ενώ η τιμή του είναι εξαιρετικά χαμηλή για το πακέτο που προσφέρει.


H ευανάγνωστη LCD οθόνη του DS 525X

Στην Damian Racing, μπορείς να αποκτήσεις σήμερα το Voge DS525X στην προνομιακή τιμή προπαραγγελίας στα 5.995 ευρώ έναντι 6.395 ευρώ και να έχεις μία μοτοσυκλέτα έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση, είτε αυτή λέγεται καθημερινό commuting, μεγάλα ταξίδια αλλά και χωμάτινη οδήγηση. Στο κατάστημα, θα βρείτε φυσικά και άλλα ετοιμοπαράδοτα καινούρια μοντέλα της Voge, όπως επίσης και είδη ένδυσης αναβάτη, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και ανταλλακτικά. Όταν έρθει η ώρα του service, οι έμπειροι μηχανικοί του συνεργείου μπορούν να αναλάβουν εργασίες συντήρησης και επισκευής για το scooter ή την μοτοσυκλέτα σας, παρέχοντας εγγύηση για την εργασία και τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες

Παλαμηδίου 9 & Χαϊδαρίου, Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210 420 3653
Mail: gdamianakis@yahoo.com
Facebook

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »