BMW Καφετζάκης: Το ρετρό απέναντι στο μοντέρνο

BMW Καφετζάκης: Το ρετρό απέναντι στο μοντέρνο

Η παλιά μοτοσυκλέτα αναπαλαιώνεται και η σύγχρονη επισκευάζεται σωστά και υπεύθυνα!

Από το 1948 ξεκίνησε την επιχείρηση ο Παναγιώτης Καφετζάκης, με αντικείμενο τη συντήρηση μοτοσικλετών BMW. Σταδιακά η γνώση πέρασε στο dna του διαδόχου και σε συνδυασμό με την αφοσίωση και την αποφασιστικότητα δημιουργήθηκε μια πολυετής πορεία στο χώρο της μοτοσυκλέτας που κρατάει μέχρι σήμερα. Η ΒΜW αποτελεί την απόλυτη εξειδίκευση και  ενασχόληση του Μανώλη Καφετζάκη. Η λατρεία του έγινε επάγγελμα!  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »




Πλήρης αναγέννηση κάθε vintage ΒΜW, υπηρεσίες customizing, συντήρηση της μοτοσυκλέτας σας. Οι απαιτητικοί αναβάτες που έχουν επιλέξει την Βαυαρική εταιρία, θα βρούν τον άνθρωπο που γνωρίζει και την τελευταία λεπτομέρεια για όλα τα μοντέλα, παλιά ή νέα. Το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα θα επιβραβεύσει την απόφασή σας να εμπιστευθείτε την «αγαπημένη» σας, στα έμπειρα χέρια του  Μανώλη Καφετζάκη.

Για να βιώσετε κι εσείς την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς, επισκεφτείτε σήμερα την BMW ΜΟΤΟ SERVICE Καφετζάκης. Αν είστε κάτοχος μιας κλασσικής BMW, μπορούν να αναλάβουν την επισκευή ή και την ανακατασκευή της μοτοσυκλέτας σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό, είναι έτοιμο να σας στηρίξει και να δώσει λύσεις σε κάθε πρόβλημά σας. Με τις άριστες γνώσεις τους, είναι σε θέση να προτείνουν λύσεις για τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε μοτοσυκλετιστή.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ανακρέοντος 7, Καισαριανή
Τηλ . 2107666363
e-mail: kafetzakis.bmw@gmail.com