Ο Valentino Rossi

Valentino Rossi: Διαβεβαίωση για Petronas

Ανεπίσημα (ακόμα) επιβεβαιώνεται η μεταγραφή του Valentino Rossi στην Petronas Yamaha, καθώς το θέμα επανήλθε στην επικαιρότητα μετά τον αγώνα της Στυρίας. Δείτε περισσότερα.

Πριν λίγο καιρό, ο Valentino Rossi είχε δηλώσει ο ίδιος, ότι «κατά 99% θα βρίσκεται στην Petronas Yamaha» το 2021 με νέο συμβόλαιο. Ωστόσο, από τότε, το θέμα εξαφανίστηκε από την επικαιρότητα, δίνοντας λαβές για απορίες ή ακόμα και φήμες για μη περάτωση της συμφωνίας! Ωστόσο, ο Lin Jarvis έλυσε την σιωπή του πραγματοποιώντας δηλώσεις για το θέμα.
 
Ο Jarvis επιβεβαίωσε (ανεπίσημα, βεβαίως) ότι ο Valentino Rossi θα βρίσκεται στην Petronas Yamaha του χρόνου, όμως επισήμανε ότι οι νομικές διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι εξαιρετικά πολύπλοκες. Δήλωσε συγκεκριμένα: «Είναι εντάξει, τα πράγματα βαίνουν ομαλώς και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Valentino θα είναι αναβάτης στην Petronas SRT του χρόνου. Αλλά η διαδικασία καθυστερεί γιατί υπάρχουν πάρα πολλά θέματα στο τραπέζι και όλα πρέπει να υπολογιστούν, χωρίς βιασύνη.»
 
«Είναι η Yamaha με την νομική της ομάδα στην Ιαπωνία, η Petronas στην Μαλαισία και ο Rossi με την δική του νομική ομάδα. Όλα είναι εντάξει και δεν υπάρχουν προβλήματα, απλά θα χρειαστεί χρόνος και δεν ξέρω αν θα είμαστε έτοιμοι στο Misano. Υπάρχουν και οι χορηγοί μας και υπάρχουν πολλές τυπικότητες που απαιτούν δουλειά, για να ολοκληρωθούν».

Εν αναμονή λοιπόν για την επίσημη ανακοίνωση των σχεδίων του Rossi, η οποία μπορεί (αλλά μπορεί και να μην) να γίνει στο Misano.