Τι θα κάνει ο Vinales για το υπόλοιπο του έτους;

Vinales: Καμία πρόοδος!

Δεν κρύβει την απογοήτευσή του ο νεαρός αναβάτης της Yamaha, αφού τα προβλήματά του συνεχίζουν στο πρωτάθλημα. Δείτε τι είπε συγκεκριμένα...

Ο Maverick Vinales δεν περνάει καλά και αυτό...βγαίνει προς τα έξω! Ο 23χρονος αναβάτης της Yamaha συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με την Μ1 του, και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι ο Valentino Rossi φαίνεται να κάνει ότι μπορεί, για να φέρνει αποτελέσματα. Στον αγώνα της Αυστρίας, ο Vinales κατάφερε να τερματίσει μόλις 12ος.

Ποιο είναι λοιπόν το θέμα; Σύμφωνα με τον νεαρό Ισπανό, συνεχίζουν τα προβλήματα με τις κακές του εκκινήσεις και τον ρυθμό, όταν έχει το τεπόζιτό του γεμάτο: «Εκεί είναι το πρόβλημα, αλλά δεν ξέρω πως να το λύσω. Δοκίμασα με το στυλ οδήγησης μου, αλλά είναι αδύνατον. Οπότε θα προσπαθήσω πιο σκληρά την επόμενη φορά.»

«Είναι αδύνατον να το απολαύσω. Εννοώ ότι δεν μου αρέσει να με βλέπω στην 12η θέση» συνέχισε ο Maverick, o οποίος αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, πίσω από το δίδυμο της Ducati και τον Valentino Rossi, με τον Marquez πάντα να ηγείται.

Ο Vinales είπε ότι απλά σκέφτεται το επόμενο Σαββατοκύριακο αγώνων: «Ειλικρινά θέλω να πάω στην επόμενη πίστα, το Silverstone, που μου αρέσει πολύ και απλά να οδηγήσω. Να ευχαριστηθώ την μοτοσυκλέτα, να μην έχω προσδοκίες, απλά να προσπαθήσω να βελτιωθώ και να περάσω καλά. Το πιο σημαντικό είναι να προσπαθήσουμε να βρούμε καλές ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα. Έχουμε πολλούς αγώνες φέτος και πρέπει να φέρουμε αποτελέσματα»