Ελπίζει να μπορεί να αγωνιστεί στο Misano

Υποβλήθηκε σε εγχείρηση

Ο Βρετανός κόπηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε άσχημα το δάκτυλό του. Υπέστη εγχείρηση και ελπίζει να τρέξει κανονικά στον αγώνα του Misano.

Ο αναβάτης της LCR Honda, Cal Crutchlow, έκοψε με μαχαίρι τον δείκτη του αριστερού χεριού του την Κυριακή στην Ιταλία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Pistoia εχθές το πρωί, όπου διαγνώστηκε κόψιμο του εκτεινόμενου τένοντα του δείκτη. Μπήκε στο χειρουργείο για να αποκατασταθεί η βλάβη. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε κλινική της Πάρμα για να φτιαχτεί ένας ειδικός για εκείνον νάρθηκας, ώστε το σημείο του τραυματισμού, να μένει ακίνητο.

Ο Crutchlow είναι αισιόδοξος ότι δεν θα χάσει τον αγώνα του Misano, ο ίδιος δήλωσε: «Δυστυχώς, τραυμάτισα το δάκτυλό μου με μαχαίρι και έκοψα τον τένοντα στον δείκτη του αριστερού μου χεριού. Έπεσα για ύπνο, αλλά η αιμορραγία συνεχίστηκε το επόμενο πρωί, οπότε πήγα στα επείγοντα του νοσοκομείου της Pistoia κι εξετάστηκα από τον δόκτωρ Riccardo Simonti, ο οποίος ανακάλυψε ότι είχα κόψει τον τένοντά μου. Στη συνέχεια υποβλήθηκα σε εγχείρηση για να μου ράψουν τον τραυματισμένο τένοντα. Στο νοσοκομείο έκαναν όλοι πολύ καλή δουλειά και με φρόντισαν καλά. Αργότερα, πήγα σε έναν ειδικό στην Πάρμα που μου έφτιαξε έναν νάρθηκα για να μπορέσω να είμαι έτοιμος για τον αγώνα του Misano. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι δύσκολα, αλλά θα δώσω το 100% και θα δούμε πως θα πάει.»