Έρχεται η έκδοση παραγωγής του T7 Concept;

Κάτι ετοιμάζει η Yamaha

Με ένα σύντομο και...καθόλου αποκαλυπτικό βίντεο, η Yamaha μας ανακοινώνει ότι κάτι έρχεται και μάλιστα σύντομα...τι είναι όμως;

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Εμείς θα λέγαμε ότι η Ιαπωνική εταιρεία είναι μάλλον...συνεπείς στις ανακοινώσεις της, με αυτό το teaser video, που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Πιο συγκεκριμένα, το κλιπ, όπως θα δείτε, έχει σκηνές από φύση και αναφέρεται σε...περιπέτεια, οπότε πιθανότατα μιλάμε για το adventure μοντέλο, το οποίο είχε ανακοινώσει από πέρσι, με την παρουσίαση του T7 Concept.

Τότε, είχαν ήδη δημοσιευθεί φωτογραφίες τόσο του πρωτότυπου, όσο και μιας μοτοσυκλέτας ελάχιστα διαφορετικής από αυτό, να δοκιμάζονται στον δρόμο. H δήλωση της Yamaha ήταν ξεκάθαρη όμως: Το Τ7 θα ήταν βάση για μια νέα μοτοσυκλέτα adventure.

Με αυτά τα δεδομένα, περιμένουμε μια μοτοσυκλέτα κατΆεξοχήν χωμάτινου προσανατολισμού –πιθανότατα δηλαδή με τροχούς 21 και 18 ιντσών και με την κατάλληλη απόσταση από το έδαφος- με τον κινητήρα του MT-07 και παρόμοια ισχύ. Το όνομα Τ7 περιμένουμε να αλλάξει, ενώ μην περιμένετε τόν...σκληροτράχηλο χαρακτήρα του concept, καθώς το μοντέλο παραγωγής θα πρέπει να απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό.
Περισσότερα, ωστόσο, θα αποκαλυφθούν σύντομα. Μέχρι τότε, περιμένουμε!