Aφαιρούν και καταστρέφουν επιτόπου την εξάτμιση.

Οι μοτοσυκλέτες που κατασχέθηκαν.

Μέχρι και οδοστρωτήρας επιστρατεύτηκε.

Ένα τελικό καταστρέφεται με σφυρί.

Η αστυνομία της Ινδίας καταστρέφει θορυβώδεις εξατμίσεις

Μετά από παράπονα κατοίκων σε κάποιες πόλεις της Ινδίας, η αστυνομία προχώρησε σε ελέγχους, κατασχέσεις και καταστροφή εξατμίσεων που δεν πληρούν τις προδιαγραφές θορύβου.

Οι αστυνομικοί σταματούν τους μοτοσυκλετιστές κι ελέγχουν αν έχουν τοποθετήσει στις μοτοσυκλέτες τους τροποποιημένες εξατμίσεις κι αν αυτές πληρούν τις προδιαγραφές θορύβου. Αν επιβεβαιώσουν παράβαση, επιβάλουν πρόστιμο στον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια αφαιρούν και καταστρέφουν επιτόπου την παράνομη εξάτμιση, ενώ σε πολλές περιπτώσεις η μοτοσυκλέτα κατάσχεται.

Το εντυπωσιακό είναι ότι για την κατασκευή των τελικών επιστρατεύουν από σφυριά και υδραυλικούς κόφτες, μέχρι οδοστρωτήρα, ο οποίος περνάει πάνω μια σειρά εξατμίσεων όπως φαίνεται στο βίντεο. Μέσα τρεις μέρες καταγράφηκαν περίπου 180 παραβάσεις, που δείχνει ότι μεγάλος αριθμός αναβατών κυκλοφορεί με τροποποιημένες εξατμίσεις. Σε δεύτερη φάση, η αστυνομία θα αρχίσει να ψάχνει και τα συνεργεία που πραγματοποιούν τέτοιου είδους μετατροπές επιβάλλοντας ποινές και πρόστιμα και σε αυτά.  
 
 

Πηγή: www.rushlane.com