Honda Super Cub

Η Honda Ταϊλάνδης θέλοντας να καλωσορίσει το νέο Super Cub, αποφάσισε να παραχωρήσει ένα στην ομάδα των customizers της K-Speed, η οποία κατασκεύασε κάτι μοναδικό.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Στην K-Speed θέλησαν μέσα σε 30 μέρες να αναδείξουν τον ρετρό και ταυτόχρονα μοντέρνο σχεδιασμό του Super Cub και διατήρησαν τον LED προβολέα και μεγάλο μέρος του φαίρινγκ, ενώ άλλαζαν το τιμόνι με ένα χειροποίητο. Τα γκριπ και το κουδουνάκι προέρχονται από ποδήλατο, ενώ τα κουμπιά της μίζας και των φλάς έχουν μεταφερθεί στο πίσω μέρος του λαιμού με το αναλογικό ταχύμετρο να βρίσκεται λίγο πίσω τους.

Η εμφάνισή του έχει περάσει σε άλλο επίπεδο χάρη στους τροχούς των 17 ιντσών με τα φαρδιά ελαστικά αλλά και τα μεταλλικά καλύμματα του πιρουνιού που κάνουν το εμπρός μέρος να φαίνεται πιο στιβαρό. Στο πίσω μέρος, το πλαίσιο έχει κοπεί σχηματίζοντας ένα μικρό φτερό και το ψαλίδι έχει αλλαχθεί με ένα αλουμινένιο στο οποίο στηρίζεται μια κυλινδρική, δερμάτινη εργαλειοθήκη.

Το πίσω φωτιστικό σώμα είναι after market και είναι τοποθετημένο χαμηλά στη δεξιά πλευρά του παπιού, ενώ στην απέναντι πλευρά υπάρχει η βάση της πινακίδας. Η εξάτμιση και τα πλαϊνά καπάκια με τις ραβδώσεις, έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά για αυτό το μοντέλο και υπάρχει περίπτωση η K-Speed να τα βγάλει σε παραγωγή στο μέλλον.