KYMCO: 10 νέα μοντέλα στα επόμενα 3 χρόνια

Έρχονται νέες παρουσιάσεις από την εταιρεία, που θα συμπεριλαμβάνουν και ηλεκτρικά μοντέλα στα σχέδια! Δείτε περισσότερα…

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Λίγο μετά την επίσημη αποκάλυψη του KYMCO Ionex, της πολλά υποσχόμενης ηλεκτροκίνητης πλατφόρμας, η εταιρεία αποκαλύπτει πλάνα για παρουσίαση 10 νέων μοντέλων, μέσα στα επόμενα 3 χρόνια. Η επιβεβαίωση έρχεται δια στόματος Luca Paletti, ο οποίος είναι διευθυντής επικοινωνιών της  KYMCO στην Ιταλία, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο Motociclismo.

Ο Paletti αποκαλύπτει ότι τα 10 νέα μοντέλα θα περιλαμβάνουν και αρκετά ηλεκτρικά scooters, που θα φέρουν νέες τεχνολογίες όπως η ασύρματη φόρτιση. O Ιταλός διευθυντής έκανε λόγο για «εστίαση στα προσιτά, μικρότερα scooters» καθώς όταν ερωτήθηκε σχετικά με το AK 550 και πιθανή ανανέωσή του, αρνήθηκε αυτή την προοπτική προς το παρόν. Ο Paletti ωστόσο, άφησε ανοιχτή την ερώτηση, αν τα νέα μοντέλα θα είναι εξολοκλήρου καινούργια scooters ή ανανεώσεις υπαρχόντων μοντέλων με τοποθέτηση ηλεκτροκινητήρα.

Ακόμα, ο Paletti μίλησε για την πλατφόρμα Ionex, αποκαλύπτοντας ότι το νέο scooter θα βρίσκεται και στην έκθεση της EICMA το φθινόπωρο. Ο Ιταλός τόνισε την σημασία των scooters για την Ευρωπαϊκή αγορά και επέμεινε ότι η Ιταλία είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμη να υποδεχθεί το δίκτυο Ionex, αρκεί να γίνουν κάποιες αλλαγές όσον αφορά τους κανονισμούς και θέματα ασφαλείας των σταθμών επαναφόρτισης και εξυπηρέτησης, που το δίκτυο χρειάζεται.

Τέλος, ο Paletti υποστήριξε την εξέλιξη των ηλεκτροκίνητων δικύκλων, λέγοντας μάλιστα ότι στην Ταϊβάν η κατάσταση στρέφεται προς τα εκεί, με την υποστήριξη της κυβέρνησης. Είπε μάλιστα  ότι στην χώρα της Ασίας, οι προδιαγραφές ρύπων είναι περίπου 10 χρόνια μπροστά αναφέροντας ότι όταν οι  κινητήρες Euro 0 κυκλοφορούσαν στην Ευρώπη, στην  Ταϊβάν υπήρχαν ήδη οι Euro 3. Ίδωμεν, λοιπόν, για το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον!