Το νέο εβδομαδιαίο Moto Τρίτη είναι εδώ!

Έχεις βάλει στο μάτι το Moto Guzzi V85TT; Είσαι έτοιμος να αποκτήσεις sym Maxsym TL; Μην πας πουθενά αν δεν διαβάσεις Moto Τρίτη! Δείτε τι θα διαβάσετε στο εβδομαδιαίο τεύχος που κυκλοφορεί…

Το νέο, εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό τεύχος του Moto Τρίτη είναι εδώ! Όπου και αν βρίσκεστε και ότι και αν κάνετε, με ένα μόνο κλικ, διαβάστε και κατεβάστε το νέο μας ηλεκτρονικό τεύχος, εντελώς δωρεάν!
 
Αυτή την φορά, δοκιμάζουμε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες Adventure μοτοσυκλέτες της αγοράς, το πιο προσιτό δικύλινδρο sport scooter που κυκλοφορεί και ρίχνουμε μια ματιά στην μοτοσυκλέτα ως εργαλείο δουλειάς…

 
Διαβάστε στο νέο τεύχος Net Τρίτη που κυκλοφορεί:
  • Δοκιμή – Moto Guzzi V85TT Travel: Δοκιμάζουμε την μοναδική ρετρό Adventure μοτοσυκλέτα της αγοράς, που εξοπλίζεται ακόμα καλύτερα για τις τουριστικές του βλέψεις.
  • Δοκιμή –ταξιδιωτικό με SYM Maxsym TL: Διανύουμε πολλά και εκδρομικά χιλιόμετρα με το Mega Scooter της SYM εξερευνώντας τις αρετές του.
  • Αγοραστικό – Τα επαγγελματικά μοντέλα που ξεχωρίσαμε: Όταν το δίκυκλο γίνεται εργαλείο δουλειάς, αυτά είναι τα καλύτερα μοντέλα που πρέπει να αποκτήσεις.
  • Όλες οι νέες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
 
Πρωτοποριακές λειτουργίες, με βίντεο και ήχο χωρίς να αλλάζετε περιβάλλον, zoom στους πίνακες και τις εικόνες, περιήγηση απευθείας από τα περιεχόμενα σε όποιο θέμα σας ενδιαφέρει με ένα κλικ. Διαβάστε το τεύχος Online ή κατεβάστε το και απολαύστε το οπουδήποτε, ακόμη και αν δεν έχετε σύνδεση στο Internet!
 
Δείτε ακόμα την πλούσια θεματολογία για αξεσουάρ:
  • Test εξοπλισμού αναβάτη: Δοκιμάζουμε το παντελόνι AGV Pro Leman
  • Συμβουλές και tips: Πώς να κάνεις ευκολότερη την νυχτερινή οδήγηση – 5 tips πριν αγοράσεις κράνος – Συντήρηση ηλεκτρικών – Οι μικρές βελτιώσεις που κάνουν την διαφορά
  • Δεκάδες προϊόντα και αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη, σε έναν εκτενή οδηγό αγοράς.
 
Και φυσικά, με το Net Τρίτη συνδέεσαι άμεσα και εύκολα, με τους τιμοκαταλόγους Moto Τρίτη, τους πιο ενημερωμένους καταλόγους δικύκλων στην ελληνική αγορά.

Η ψηφιακή έκδοση του MotoΤρίτη, αλλά και όλες οι ειδήσεις σε μορφή περιοδικού, μπορούν να γίνουν δικά σου μέσα από την καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα του net.mototriti.gr!