Νέα δεδομένα στην παρουσία της MV Agusta στην αγορά της Κίνας.

MV Agusta: Και επίσημα συνεργασία με την QJ Motor

Ανακοινώθηκε η συνεργασία της ιστορικής ιταλικής μάρκας με τον κινεζικό κολοσσό της QJ, επιβεβαιώνοντας πολλές φήμες και πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες. Δείτε περισσότερα…

H MV Agusta συνεχίζει την επέκταση της στις ασιατικές αγορές και πιο συγκεκριμένα, στην ραγδαία αναπτυσσόμενη Κίνα, ανακοινώνοντας και επίσημα την συνεργασία της με την QJ Motor. Η νέα συνεργασία θα δει την MV Agusta να επεκτείνει το δίκτυο διανομέων της στην Κίνα, προσθέτοντας 21 καταστήματα στους επόμενους 12 μήνες. Φαίνεται όμως ότι δεν θα είναι μόνο αυτό, που θα συμβεί!
 
Θυμάστε την είδηση για έναν νέο τετρακύλινδρο κινητήρα από την Benelli, που δημοσιεύσαμε την προηγούμενη εβδομάδα; Τότε, είχε συζητηθεί παγκοσμίως, το πόσο πολύ μοιάζει ο κινητήρας που φαίνεται στην teaser εικόνα, με τον παλιότερο τετρακύλινδρο του MV Agusta Brutale! H QJ, από την άλλη, είναι η εταιρεία που κατέχει την Benelli… Μπορεί λοιπόν να μιλάμε για μια συνάντηση δύο Ιταλικών γιγάντων, μέσω… Κίνας; Πολύ πιθανόν, καθώς το παγκόσμιο βιομηχανικό σκηνικό στα οχήματα και τις μοτοσυκλέτες έχει αλλάξει ραγδαία, τα τελευταία χρόνια.
 
Έτσι, βάζοντας όλα τα κομμάτια του παζλ μαζί, δεν αποκλείεται ακόμη, η νέα τετρακύλινδη μοτοσυκλέτα της Benelli να έχει καρδιά… MV Agusta! Από την άλλη, όπως δηλώνει και ο Timur Sardarov, επικεφαλής της MV Agusta, η ιταλική εταιρεία θα επιχειρήσει να εδραιωθεί ως την «νούμερο 1 Ιταλική premium μάρκα μοτοσυκλέτας στην Κίνα στα επόμενα 5 χρόνια».