net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες εκ νέου!

Επιτέλους και φωτογραφία!

Μια φωτογραφία στο twitter απεικονίζει μια μοτοσυκλέτα με εντελώς νέα σχεδίαση, που πιθανότατα είναι η CBR1000RR, να δοκιμάζεται!

 
Νέα φόρα παίρνουν οι φήμες και οι συζητήσεις για το νέο Honda CBR1000RR! Μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο twitter απεικονίζει μια μοτοσυκλέτα με σχεδίαση που θυμίζει το νέο CBR250RR, αλλά πρόκειται προφανώς για τετρακύλινδρο μοντέλο. 


Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, η εξωτερική σχεδίαση της μοτοσυκλέτας είναι ριζικά αλλαγμένη, ωστόσο, αν κάποιος προσέξει περισσότερο, φαίνεται ότι ο κινητήρας, το πλαίσιο και το ψαλίδι είναι τα ίδια, με αυτά του τελευταίου μοντέλου…

Η φωτογραφία τραβήχτηκε μέσα σε πίστα, όπου το μοντέλο φαίνεται να συμμετείχε σε γύρισμα promo υλικού αλλά και σε φωτογράφηση! 

Σύμφωνα με τον αμερικανικό τύπο, ίσως το μοντέλο ουσιαστικά παραμένει το ίδιο, αλλά με εμφανισιακές μόνο αλλαγές. Πράγμα που με την σειρά του σημαίνει ότι η Honda και πάλι δεν θα παρουσιάσει μια ριζικά νέα supersport μοτοσυκλέτα. 

Η φωτογραφία δεν είναι και στην καλύτερη ανάλυση, ενώ πιθανόν και να συμβαίνει το εξής: Να πρόκειται για ένα μοντέλο του 2016, "ντυμένο" με ένα νέο φέρινγκ...Περιμένουμε περισσότερα! 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ